Джоли и Пит готвят сами за Деня на благодарността

Джоли и Пит готвят сами за Деня на благодарността
Тази година за Деня на благодарността Анджелина Джоли и Брад Пит сами приготвили празничната трапеза. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Тази година за Деня на благодарността най-известната двойка в Холивуд Анджелина Джоли и Брад Пит се представили като обикновени граждани и сами приготвили празничната трапеза.

Брад и Анджелина не спират с изненадите. Тази година двамата решили сами да сготвят пуйката за Деня на благодарността, пише usmagazine.com.

„Брад и аз решихме тази година сами да изпечем нашата пуйка и перфектно си изпълнихме мисията. Много сме горди от себе си. Ние изпекохме пуйката“, сподели Анджелина в предаването на Андерсън Купър.

Актрисата, която отскоро е и режисьор, каза още, че няколко пъти се е опитвала да приготвя пуйката, но тази година с помощта на Брад най-накрая е успяла.

„Не бяхме само двамата. Готвихме под зоркия поглед на децата и се стараехме да покажем, че контролираме ситуацията“, разказа с хумор звездата.

Въпреки че Брад, Анджи и шестте им деца нямали навик да обръщат внимание на храненето, като се има предвид постоянното им пътуване, семейството държало поне веднъж на ден да се събере около масата.

„Отдаваме голямо значение на това да вечеряме заедно. Страхотно е! За цели пет минути всички са тихи, спокойни, държат се добре на масата и изведнъж всичко това изчезва и става пълна лудница“, обясни актрисата.

Друг момент от живота на звездната двойка е именно любовта им към пътешествията.

„Държим да покажем на всяко от децата си как се стяга багажът, как се опаковат и разпаковат нещата им“, уточнява Джоли.

„Децата ни обичат да пътуват, те са истински интернационалисти. Чувстват се добре както в хотел в Манхатън, така и в сърцето на Кения, в палатка без телевизор. Щастливи са и на двете места“, сподели още тя.

#Анджелина Джоли #Джоли #актриса #Брад Пит #пуйка #Деня на благодарността #деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »