БДЖ пуска 175 влака с допълнителни вагони за празниците

БДЖ пуска 175 влака с допълнителни вагони за празниците
Допълнителни вагони през празничните дни ще бъдат включени в съставите на 175 влака, които пътуват по основните направления в страната. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Допълнителни вагони през празничните дни ще бъдат включени в съставите на 175 влака, които пътуват по основните направления в страната.

Целта е да бъде осигурено удобното придвижване на пътниците около Коледа и Нова година, съобщиха от БДЖ.

През периода от 21 декември 2012 г. до 2 януари 2013 г. включително националният железопътен превозвач ще предостави около 14 700 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

За да бъде осигурено комфортното пътуване на пътниците, обичайна практика на дружеството е да съобразява продажбите на билети в билетните каси и железопътни бюра с капацитета от места във влаковете.

Предварителната продажба на билети за целия празничен период, която БДЖ стартира на 12 декември, дава допълнителна възможност на клиентите да планират своите пътувания и да закупят запазени места.

От БДЖ напомнят, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 46 бързи влака със задължителна резервация и 129 бързи влака.

#БДЖ #вагон #влак #резервация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"