Борисов отговорил само на 18 депутатски въпроса през 2012 г.

Борисов отговорил само на 18 депутатски въпроса през 2012 г.
Председателят на НС Цецка Цачева представи редовната годишна справка за работата на парламента през годината, като обясни, че цифрите са до 17 декември и не включват последната пленарна седмица. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Министър-председателят Бойко Борисов е отговорил на 18 въпроса и 9 питания  през 2012 г., заяви председателят на НС Цецка Цачева.

Цачева представи редовната годишна справка за работата на парламента през годината, като обясни, че цифрите са до 17 декември и не включват последната пленарна седмица, предаде БГНЕС.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пък е отговорил на 93 въпроса и 5 питания, а вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков – на 118 въпроса и 17 питания.

Сред министрите, отговорили на голям брой въпроси и питания, са министърът на земеделието Мирослав Найденов - 183 въпроса и 18 питания, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова - 148 въпроса и 16 питания, икономическият министър Делян Добрев - 79 въпроса и 12 питания, както и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова - 70 въпроса и 6 питания.

#председател на НС #данни #питания #въпроси #депутати #министър-председател #Бойко Борисов #Цецка Цачева #министър на вътрешните работи #Министър на финансите #министър на земеделието и храните #министър на здравеопазването #министър на икономиката #енергетиката и туризма #Цветан Цветанов #Десислава Атанасова #Делян Добрев #Симеон Дянков #Мирослав Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"