LG Prada 3.0 съчетава впечатляващ дизайн и актуална функционалност

LG Prada 3.0 съчетава впечатляващ дизайн и актуална функционалност
A A+ A++ A

Вече можем да осигурим и останалите детайли около най-новия съвместен проект на LG и Prada, който официално беше представен днес. Резултат от него е смартфонът LG Prada 3.0 - третият по ред, който носи двата бранда и успява да съчетае характерния стил на PRADA с иновативни технологии на LG. Устройството има строг дизайн, част от който са лъскавата предна част и задният панел, покрит със запазената марка на модната марка - кожа с шарка Saffiano. Всички елементи са обединени от класическия черен цвят, а дизайнът на допълнителните детайли помага за постигането на стилен и ненатрапчив външен вид.

Смартфонът разчита на Android 2.3 (ще получи ъпдейт до Android Ice Cream Sandwich), допълнен от интерфейса на LG, и е с дебелина едва 8,5 мм. Въпреки това компанията е успяла да добави в него 8МР основна камера, която записва 1080р видео при 30fps, и предна 1,3МР камера. Фешън смартфонът разполага с двуядрен процесор TI OMAP4430 с работна честота 1GHz и 4,3" WVGA (800 x 480) дисплей, който е изработен по технологията NOVA Plus и осигурява яркост от 800 нита. На разположение на потребителите са 8GB вградена памет, microSD слот, HSPA+ възможности (изтегляне на данни със скорост до 21Mbps), Wi-Fi a/b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0 и FM радио. Батерията е с капацитет 1540mAh.

В допълнение, към смартфона потребителите ще имат достъп до пълна гама аксесоари с марката PRADA, сред които брандирана поставка за телефона и Bluetooth комплект. Освен това те могат да добавят към своя LG PRADA 3.0 и различни калъфи за телефон, които ще им позволят да се радват постоянно на частица от стила на PRADA в ръката си. Засега не е известно кога ще започнат продажбите и на каква цена, но очакваме тя да е по-висока от обикновено заради участието на модната къща.

Преди дни представител на Mobile Bulgaria получи възможност да поработи с устройството и остана впечатлен както от изработката на телефона, така и от неговите размери, скорост на работа и внимание към детайла при изработката. Особено що се отнася до хардуерните бутони върху страните на корпуса и капачетата за прикриване на портовете. Тогава разбрахме и че телефонът ще е на пазара от януари 2012 г.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"