Служителите на БДЖ пътуват безплатно до 30 април

Служителите на БДЖ пътуват безплатно до 30 април
Служителите ще запазят сегашните си карти, като единствено ще трябва да си вземат от касите билет с нулева стойност. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Преференциите за работниците в Национална компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ) се запазват до 30 април, заяви ръководителят на „Човешки ресурси“ в НКЖИ Лиляна Вецкова.

В петък е било подписано споразумение между НКЖИ, „БДЖ – Пътнически превози“, „БДЖ – Товарни превози“, Холдинг БДЖ и синдикатите, с което е била постигната договореност как да се реализират безплатните пътувания на служителите през 2013 г., предаде „Дневник“.

В края на миналата седмица бе договорено да бъде удължен срокът на действащите безплатни карти за пътуване на железничарите за цялата жп мрежа.

Вецкова обясни, че основна цел на това удължаване е да може до 30 април да се осигури базова информация за това колко и къде пътуват служителите на железницата и оттам да се договори реална цена на услугата, която ще предоставят от „Пътнически превози“.


Служителите ще запазят сегашните си карти, като единствено ще трябва да си вземат от касите билет с нулева стойност, на който ще бъде посочено предприятието, от което произлиза картата, километрите, направлението, в което пътува всеки служител.

#НКЖИ #Национална компания „Железопътна инфраструктура" #служители #билети #железница #железничари #карти #пътуване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"