Кейт Мидълтън вероятно ще има дъщеря – кръщава я Даяна

Кейт Мидълтън вероятно ще има дъщеря – кръщава я Даяна
Макар че на практика полът на детето все още не е известен, британските медии бълват многобройни слухове за това какво име ще изберат бъдещите родители. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън проявява всички признаци, че чака момиче, обявиха британски изследователи.

След като това предположение беше оповестено, британските таблоиди побързаха да публикуват информация, че Кейт ще кръсти дъщеря си Даяна – на покойната майка на своя съпруг принц Уилям, предаде БГНЕС.

Според специалистите бременността на Кейт сама издавала пола на бебето. Като показателно те посочват първо тежкото гадене, от което страдаше съпругата на принц Уилям през първите седмици на бременността, което според тях е по-често срещано при жени, очакващи момиченца.

Тезата на изследователите се основава и на факта, че Катрин Мидълтън неотдавна сподели, че набляга на здравословната храна и избягва храните с високо съдържание на калории.

Учени от университета на Ексетър доказали, че слабите жени, които не консумират много калории, е по-вероятно да имат момичета, тъй като те могат да се развият с по-малко хранителни вещества.

На трето място, значителна роля може да изиграе професията на бащата. Интересна статистика показва, че 80% от жените, съпруги на пилоти, раждат момичета.

Според проучването въздействието на радиацията в самолета намалява броя на мъжките хромозоми в спермата, което увеличава шанса жената да роди момиче.

Междувременно Кейт била забелязана да посещава дерматолог в британската столица.

Френски изследователи установили, че бъдещите майки, които страдат от акне по време на бременността, е с 90% по-вероятно да родят момичета заради излишъка на женския хормон естроген.

Макар че на практика полът на детето все още не е известен, британските медии бълват многобройни слухове за това какво име ще изберат бъдещите родители.

Джесика Хей, която е приятелка на Кейт Мидълтън, разкри пред списание „Ню Айдия“, че херцогинята смята да кръсти бебето Даяна, ако е момиче, като почит към покойната си свекърва лейди Даяна.

„Кейт винаги е обичала това име“, заяви Джесика, но подчерта, че никой в кралското семейство не иска да ускорява нещата.

„Те все още не са купили нищо за бебето“, сподели приятелката на Кейт.

Тя заяви, че би било прекрасно, ако херцогинята е бременна с близнаци, какъвто е другият слух, носещ се от медиите на Острова.

„Тя много би искала да роди близнаци. Ще сбъдне мечтата си, ако роди момче и момиче“, разкри Джесика.

#Кейт Мидълтън #Катрин Мидълтън #Кеймбридж #бременност #дете #Даяна #принц Уилям #Острова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"