Изписаха от болницата бременната Кейт Мидълтън

Изписаха от болницата бременната Кейт Мидълтън
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън си тръгна от болницата, в която беше приета преди четири дни заради гадене, причинено от бременността й, заедно със съпруга си принц Уилям. Снимка: Ей Би Си Нюз
A A+ A++ A

Съпругата на британския принц Уилям херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е изписана от болница в Лондон, в която беше приета преди четири дни заради гадене, причинено от бременността й.

Херцогинята напусна болница „Крал Едуард VІІ“ заедно със своя съпруг, който е втори в линията за наследяването на британския престол след баща си, Уелския принц Чарлз.

В комюнике на двореца Сейнт Джеймс се казва, че Кейт ще се възстановява в двореца Кенсингтън.

2012 г. се оказа особено щастлива за британската кралска фамилия. През лятото беше отбелязан диамантеният юбилей на кралица Елизабет ІІ, която празнува 60 години от възкачването си на престола през 1952 г.

„Юбилеят ангажира дори принц Уилям и Кейт, които посетиха различни  бивши колонии на Британската империя. По тази причина неофициално се говореше, че младата двойка в никакъв случай не трябва да има дете в този момент, за да не се затъмнят другите празненства.

Едва в началото на тази седмица беше обявена щастливата вест, че младата двойка очаква първото си дете.

#бременна #Уилям #принц #Великобритания #Кейт Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори