Над 51 000 лева събра операция "Жълти стотинки" 2011

Над 51 000 лева събра операция "Жълти стотинки" 2011
A A+ A++ A

Чек на стойност 51 714,15 лева връчи снощи главният изпълнителен директор на VIVACOM Бернар Москени на Bондация "Надежда за малките". Сумата беше събрана в рамките на дарителската кампания Операция "Жълти стотинки", която телекомът организира за втора поредна година. Целта на кампанията е всеки, който желае, да пусне своето ресто в една от хилядите кутии, поставени в магазините на VIVACOM и нейните партньори в мероприятието, което протече в цялата страна.

В продължение на два месеца хиляди хора пуснаха монети в магазините на телекома и останалите 12 партньори на инициативата - Societe Generale Експресбанк, Carrefour, Marcel Toys, Chipolino, Onda, Mr. Bricolage, Jeff, DHL, inmedio, Relay, 1 Minute и Zadrujno.bg. Събраните жълти стотинки от кампанията тази година тежат общо 2400 кг. От тях само телекомът е събрал ресто на стойност над 12 000 лв. в своята магазинна мрежа, които удвои в полза на фондацията. С помощта на даренията ще се подпомогне функционирането на "Малката къща" в кв. Княжево, която предоставя алтернатива за временно отглеждане, индивидуална грижа и внимание на изоставени бебета и малки деца. Освен събраните средства децата ще получат още дарения под формата на храни, детски креватчета, памперси и др.

В рамките на цялата следваща година всеки, който желае, може да продължи да подкрепя децата от "Малката къща" в кв. Княжево. Това може да стане чрез банков превод по сметка в ПроКредитБанк, BIC PRCBBGSF, BGN IBAN BG59PRCB92301030421214, с SMS на кратък номер 17 777 и текст MALKITE (1,20 лв. с ДДС) или с обаждане на 0 900 5 10 01 (1,20 лв. с ДДС на обаждане).

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »