Ричард Величков скочи на хейтърите на принцеса Калина

Ричард Величков скочи на хейтърите на принцеса Калина
A A+ A++ A

Ричард Величков, който е един от най-известните треньори в България, изказа позиция в която защити принцеса Калина Сакскобурготска, казвайки, че всеки има право да изглежда, така както се харесва.

Двамата тренират заедно и изглежда са в приятелски отношения. Самият той знае колко тежи хейта у нас и защити с гръмки думи принцесата.

Ето какво пише той в инстаграм:


Сигурно и аз с последните си постове ви се струвам странен, но това няма никакво значение - за мен. Сега се чувствам в пъти по-щастлив, правя това, което искам и се наслаждавам на момента точно тук и сега.

Ще го свържа и с вчерашния си пост с Принцеса Калина Сакскобургготска, след като прегледах и google, дори и в чужбина се коментира, че тя била много натренирана - защо само съдим хората, аз лично подкрепям и я поздравявам за нейния избор, да живее здравословно и да тренира - няма по-хубаво от това!
Много често съдим хората без да ги познаваме, съдим ги спрямо собствения си филтър, но не е редно, вие знаете ли, че Калина и Китин Муньос, се държат толкова възпитано, любезно и дружелюбно с всеки, който ги заговори. Много е лесно и приятно общуването с тях.

Също така сигурно не знаете, че идват със супер нормална кола, а съм сигурен, че могат да карат и последен модел луксозен автомобил, но не, те са избрали да живеят нормално, да бъдат нормални и щастливи, не да живеят за хората.
Това не се спомена при катастрофата, веднага започнахме да ги съдим, без дори да е навредила физически на никого,защото е Принцеса Калина. А всеки, който отнема човешки живот - без да е пил, дори на пешеходна пътека, бива забравен бързо… защо?
Нека не съдим, нека не бъдем лоши, просто намерете това, което ви прави щастливи. Без да ви притеснява мнението на хората. Нека бъдем добри!

#принцеса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?