Иво Карамански и Пепе се местят в нов дом веднага, щом тя роди (СНИМКА)

Иво Карамански и Пепе се местят в нов дом веднага, щом тя роди (СНИМКА)

Инстаграм

A A+ A++ A

Иво Карамански и годеницата му Антоанет Пепе ще се местят в нов дом. Това сподели самата красавица пред „Телеграф“ и издаде, че все още са в процес на ремонт.

Инфлуенсърката Антоанет е бременна от Иво и остават дни до деветия месец. За жалост новият им дом няма да бъде готов, за да се пренесат в него преди раждането на първото им общо детенце. Красавицата тръпне в очакване апартаментът им да бъде по-скоро готов, тъй като тя вече е в 9-ия месец и може да роди по всяко време. „Нямам никакво търпение да се преместим. Отдавна избрахме апартамента, но все още има работа по него. Важното е, че не сме в началото“, разкри щастливата дама, която в момента е на морето със семейството си.

Снимка: Инстаграм

За Пепе това ще бъде 4-то детенце. Тя вече има две момиченца и едно момче, които съвсем скоро ще бъдат каки и батко и определено ще й помагат за малкото бебенце. В един от последите си постове Антоанет загатна, че ще предложи на Иво да присъства на раждането на бебето им, но не даде повече яснота дали това наистина ще се случи. Тя допълни, че той често целува и говори на коремчето й, което значи, че изгражда връзка с детето още преди да се е родило.

#Антоанет Пепе #Иво Карамански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?