Шествие за семейството: Кобрата, Устата, Шкварек и Деси Добрева начело! (СНИМКИ)

Шествие за семейството:  Кобрата, Устата, Шкварек и Деси Добрева начело! (СНИМКИ)

ФБ/Месец на семейството

A A+ A++ A

Боксьорът Кубрат Пулев, Устата, Кристиан Шкварек и певицата Деси Добрева застанаха начело на похода в защита на традиционното семейство, който тръгна от площад "Александър Невски" и ще премине по столичните улици и ще стигне до Националния дворец на културата, където ще се проведе концерт.

Заради традиционното шествие с концерт "София прайд", което ще е с начална точка площад "Батенберг", вече е затворена част от булевард "Цар Освободител", в участъка между Централния военен клуб и сградата на президентството.

Началото на концерта е обявено за 16:00 часа, като е предвидено шествието за защита на човешките права да тръгне от площад "Батенберг" след 19 ч.

На площад "Александър Невски" пък вече се събраха участниците в така наречения Поход за семейството, чиито организатори се обявяват в защита на традиционното семейство и за разрешаване на демографската криза у нас.

И в двете точки има осигурено сериозно полицейско присъствие, за да няма напрежение и да не се засичат двете събития се очаква по код за защита на семейството да тръгне около 12:00 часа с маршрут по булевардите "Цар Освободител", "Васил Левски", "Патриарх Евтимий:, до градинката на Националния дворец на културата, където също е предвиден концерт.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?