Изненада! Линда зарязва Просто Киро и се маха от България

Изненада! Линда зарязва Просто Киро и се маха от България

Фейсбук/Линда Петкова

A A+ A++ A

Сладкарката стяга Куфарите за Канада, дошло й до гуша от политическите мераци на мъжа й.

Съпругата на Кирил Петков е планирала да го изостави в разгара на политическата жега у нас и да се върне в родната си Канада. Сладкарката искала малко да си отдъхне от напрежението, настанило се в семейството й около изборите, на които ПП се провалиха и загубиха близо 300 000 избиратели. В един от захаросаните предизборни клипове на Петков Линда като вярна съпруга щастливо му махаше от балкона на жилището им, докато той усмихнат се отправяше на среща с електората. Истината обаче била, че с невротичния Петков никак не било лесно да се съжителства и на Линда й дошло в повече. През цялото време преди 9 юни бившият премиер бил под силен стрес, предусещайки лошите изборни резултати за ПП-ДБ, а тъй като е супер емоционален и екстровертен тип, около него направо не се стояло.

Така че Линда скоро ще стяга куфарите и ще зареже съпруга си за близо месец, тъй като планира да прекара юли в Канада. Тя имала нужда от малко спокойствие, смяна на обстановката и време само за себе си. Доскоро сладкарницата й за безглутенови сладкиши на пъпа на София беше затворена за ремонт, а сега работи отново с пълна сила и тя я оставя в ръцете на служителите си, на които имала доверие.

Линда нямала търпение да се види с баща си и сестрите си Шерил и Даяна, при които не е ходила отдавна, и да се отдаде на семеен уют на родна земя. Трите непрекъснато поддържат виртуален контакт и канадките не спират да пишат на сестра си в България колко им липсва и как трябва да направи всичко възможно, за да се видят съвсем скоро.

#Кирил Петков - Линда Петкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?