Депутат от "Величие" със страшна закана към "Възраждане"

Депутат от "Величие" със страшна закана към "Възраждане"
A A+ A++ A

Ще изобличим какво се случва във „Възраждане”, но няма да си служим с обидния език, с който те ни определят, закани се пред Нова телевизия депутатът от "Величие" Дарин Георгиев.

Според него основната задача на „Величие” е да „изсветли” политическите процеси в страната.

"На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание. От „Величие” ще останем постоянни в нашата позиция и няма да подкрепим кандидата на ГЕРБ. Вчера също имахме наш кандидат – проф. Юлияна Матеева, като това е първият довод да не подкрепим другите представители", разкри Георгиев.

„След промените в Конституцията има хипотеза, че председателят на Народното събрание може да стане следващият министър-председател в служебно правителство”, обясни той.

„Нашето мнение е, че не трябва да даваме военна помощ на Украйна, за да не бъдем въвлечени в по-висока фаза на войната", каза още Дарин Георгиев.

Той сподели, че цял живот е работил в сферата на сигурността, като е бил в Ирак, Афганистан, Африка, а след това се е занимавал с охранителна дейност в „Исторически парк”. Дарин Георгиев е бил и директор по сигурността към ФК „Ботев” (Пловдив).

#"Възраждане"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?