Емили Тротинетката в драма: Няма да ходя на прайда, не ме възприемат като жена!

Емили Тротинетката в драма: Няма да ходя на прайда, не ме възприемат като жена!

Инстаграм

A A+ A++ A

Емили Тротинетката загърби най-голямото "конфесионално" събитие на родната ЛГБТИ общност - прайда на 22 юни. Скандалното 21-годишно блонди от Плевен се изцепи, че е обидена на гей хората у нас. Тротинетката не посочи с какво точно са я засегнали представителите на тази общност, но "България Днес" разбра от вътрешни източници, че Емилито се тръшкала най-вече от това, че не я възприемали като "жена лесбийка".

Наскоро любимата на културиста и участник във "Фермата" Тихомир Рангелов дори заплаши, че ще съди всички, които си позволяват да я наричат "бивше момче".

"Емили може и да се смята за жена, но докато не се подложи на операция за смяна на пола, това е само в нейното въображение", коментират гей активисти.

Те подчертават, че никой не принуждава Тротинетката да ляга под ножа, а че това било нейно декларирано публично желание още преди повече от година. Засега обаче трансмомичето остава с намеренията си да се превърне в "биологична жена" в клиника в Белград. Преди време избраницата на ексатлета обяви, че гей жена на над средна възраст, която си е сменила пола, й дала 10 000 евро за интервенцията. "И дори не поиска да й ги връщам", обяви тогава Емили.

Бившето момче, което се пресели преди година и половина и заживя с Рангелов в апартамента му в морската столица, обаче спестява факта, че конфликтът му с гей общността у нас бе предизвикан и от "неприличното държане на Емили" в единствения столичен бар за лесбийки. По време на купон в заведението Тротинетката се разголила и се отдала на "мръсни танци" със свои приятелки. Това възмутило присъстващите момичета и се стигнало до извеждането й от бара с последвала забрана да си подава изобщо носа там, която още не била вдигната, научи вестникът.

Междувременно "любовната триада", в която пребиваваха във Варна Емили и Тихомир, се е разпаднала окончателно, разкри самото блонди. От нея вече завинаги по думите й е напъдена 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, която Тротинетката и бившият културист бяха прибрали в някогашната си квартира в района на Южния парк в столицата. В началото на септември м.г. тримата се явиха в "Съдебен спор", като ексмомчето и Рангелов обвиниха Елизабет в скандалджийство и потрошаване на мебели и покъщнина.

Тихомир, Тротинетката и Елизабет живяха близо две години като "любовно трио"

Те спечелиха тв процеса, като Зарева трябваше да им плати и 5000 лв. обезщетение за нанесени материални щети. После Емили и Тихомир се смилиха и отново пуснаха зеленооката брюнетка в дома си.

Преди няколко дни все пак се е стигнало до окончателен разрив.

#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?