Ясно е кой ще е водещ на „Пееш или лъжеш“

Ясно е кой ще е водещ на „Пееш или лъжеш“
A A+ A++ A

И шоуто „Пееш или лъжеш“ вече чука на вратата, а кастинга е отворен и всеки, който желае, може да се запише на nova.bg/casting, става ясно от официална информация на Нова тв.

Димитър Рачков е новият водещ на атрактивното музикално шоу, което се завръща тази есен в ефира на медията със своя втори сезон. Заедно с него на сцената ще се появяват и атрактивни, артистични и различни българи, готови да убедят цяла България, че притежават певчески талант.

Дали участниците са изкусни певци, или неподозирано умели имитатори, ще преценят любими български изпълнители, които също ще станат част от шоуто.

От седем претенденти във всеки епизод само един ще бъде избран да пее в дует с гост-звезда. А дали ще бъде успешен този дует или само шоу спектакъл, ще стане ясно в хода на шоуто. Това зависи от избора на звездата и напътствията на панел от съветници – любимци на телевизионната аудитория.

За разлика от други музикални предавания, в „Пееш или лъжеш“ победата не е въпрос на вокални възможности, а на сценично присъствие и артистизъм.

Кастингът за участие в хитовото шоу вече е отворен и набира харизматични личности, готови да застанат под светлините на прожекторите и да спечелят симпатията на всички със своето атрактивно поведение на сцена.

„Пееш или лъжеш“ търси най-убедителните и уверени хора, които могат да спечелят парична награда, докато се забавляват в компанията на водещия Димитър Рачков и други български знаменитости

#предаване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?