ЦСКА открадна най-сексапилната служителка на БФС

ЦСКА открадна най-сексапилната служителка на БФС
A A+ A++ A

ЦСКА-София нанесе сериозен удар по БфС. „Червените“ отмъкнаха най-сексапилната служителка на футболната централа. Това е Боряна Стойчева.

След 12-годишна кариера в БфС красавицата се мести на „Армията“. Боряна напусна централата миналата седмица. Стойчева е новият шеф на международния отдел на ЦСКА-София.

„След 12 години в БфС за мен е време за ново предизвикателство - обяви хубавицата след последния си работен ден в „Бояна“. – Благодаря на всички, с които имах честта да работя през това време, за възможността да се уча и да се развивам като професионалист в сферата на футбола, както и за незабравимите моменти!“

Чаровната дама измина дълъг път в БфС.Боряна бе част от отдела „Връзки с обществеността и медии“ в централата. Постепенно премина различни обучения в УЕфА. През последните две години често бе делегат на евромачове. Имаше дейно участие в организацията на двубоите на националните отбори на България. Боряна водеше първите пресконференции на Георги Иванов като президенти на БфС.

Един от новите й шефове в и ЦСКА-София Стоян Орманджиев я описа като „толкова красива, колкото и работлива“.

Стойчева е втората чаровница, която започва работа при „червените“ в последните години. Преди време „армйците“ отмъкнаха красивата спортна репортерка на Би Ти Виу Флорина Иванова. Тя е маркетингов директор на ЦСКА- София от 2022 година. Интересно е, че Флорина бе поканена в клуба лично от сина на бившия собственик Гриша Ганчев - Данаил. Засега няма индикации да се раздели с поста си при новите босове на „червените“.

#ЦСКA

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?