Истински рекордьор: Присадена кожа на дупето и още куп контузии има Филип Буков

Истински рекордьор: Присадена кожа на дупето и още куп контузии има Филип Буков
A A+ A++ A

Филип Буков е истински рекордьор по контузии, особено след като се занимава с екстремни хобита като бокс, салта и каране на колело. Въпреки това, голяма част от нараняванията му идват от любовта му към мотоциклетите.

Страстта на актьора към моторите започва, когато той се сприятелява с Ангел Караньотов, успешен състезател по мотоциклетизъм. Докато са съученици и прекарват летата си заедно в Лозенец, Филип наблюдава как Ангел кара мотор и иска да опита. Скоро той се сдобива със скутер, последван от различни мотори. Въпреки уменията си, актьорът е претърпял няколко злополуки, някои от които сериозни.

Първото му падане с мотор е преди около десет години, когато управлява мотор на приятел извън София. Инцидентът се случва, защото той не отчита факта, че след зимното опесъчаване пясъкът остава отстрани на пътя. След падането раната му не успява да заздравее и в крайна сметка се нуждае от присаждане на кожа, за да зарасне.

Други инциденти включват катастрофа с друг автомобил в София, при която той си чупи лакътя, въпреки че първоначално смята, че е натъртване. В друг случай той си счупва китката, докато кара мотор в планински условия. Въпреки тези наранявания, актьорът остава внимателен шофьор, винаги носещ каска и подходяща екипировка, като същевременно спазва правилата и не поема излишни рискове.

#Филип Буков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?