Измама в попфолк средите! Обичана певица излезе с предупреждение

Измама в попфолк средите! Обичана певица излезе с предупреждение
A A+ A++ A

На попфолк певицата Мира изобщо не й върви напоследък. Първо фамилия Стораро засенчиха премиерата на новата й песен Chapa-chapa, която е кавър с друг такъв на Фики, а сега и пишман организатор я завлече с пари, съобщава Хотнюз.

За поредната неприятна ситуация в която е изпаднала съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. От думите й става ясно, че е имала участие в германския град Касел, а организатора на проявата се скрил, когато дошъл момента да се разплатят. Така Мира останала само с половината от уговорения хонорар т.е. това, което е получила в аванс преди да отлети за Германия.

Името на измамника, посочен от нея, е Асен Асенов, който се представя и като Гедже Голд и твърди, че произхожда от видна златарска фамилия. Той често парадира в социалните мрежи и с мениджърските си успехи, изтъква гръмко имена на изпълнители, с които работи и то не само от българския шоубизнес. "Аз съм личен мениджър на Джансевер - кралицата на ромската песен", не пропуска често да се хвали самозванецът, но ето че истината за него лъсна и покрай измамената Мира, отбелязва Хотнюз.

Ето и какво разказа Мира за случилото се: "Привет приятели, искам да споделя за малка неприятна случка, която се случи на последното ми мое участие в Германия, Касел. Въпросният мъж, който Ви показвам е "организатор" на български партита в Германия, но за съжаление не бе коректен спрямо мен и моята работа./оказа се просто един лъжец/ След участието ми трябваше да получа остатъка от моят хонорар, но така и не получих парите. Днес през целият ден провеждах разговори и получавах обещания, че сумата ще ми бъде изплатена, но уви това не се случи. С този пост искам да предпазя бъдещи негови клиенти и мои колеги. На днешния свят празник за мюсюлманската общност ще допълня, че няма нищо не наказано."

#Мира

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?