Гущеровица на война със свекъра милионер: Жена му е алчна, а той не познава нашите деца!

Гущеровица на война със свекъра милионер: Жена му е алчна, а той не познава нашите деца!

Инстаграм

A A+ A++ A

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова е сърдита на свекъра си бизнесмена Христини Гушеров, който според нея не се интересува от собствените си четири внучета, а отглежда това на втората си жена Диана.

„Какъв дядо е? Нищо не им е купил и на четиримата, а носят неговата кръв. Настоящата му жена гo e настроила против мъжа ми Християн и те двамата не контактуват. Бива ли така?“, ядосва се Светлана.

Според ней бизнесменът е виждал само първото им дете момичето Анелия-Добромира .“След това обаче отношенията ни се промениха като се разбра, че второто дете, с което съм бременна, е момче. Най-вероятно Диана, жената до свекър ми (на снимката долу), се е притеснила да не би на сина ми да му се припишат имоти, които според нея й принадлежат“, смята моделката.

„Тя се оказа хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина му и внуците. Хайде мен ако иска да ме уважава, но детето си и внуците? Не сме взели и стотинка от свекър ми", казва Гущерова в интервю.

Мъжът до нея и баща на четирите й деца - Християн е приел, че баща му не се интересува от него. „Но е много тъжен, нормално е“, казва още Светлана.

По думите й двамата с мъжа й не дължат пари на хора, а Християн не е комарджия и алкохолик, каквито слухове тръгнаха след скандала с Кирил Терзиев.

#Добромир Гущеров #Светлана и Християн Гущерови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?