От срам! Веско Маринов крещи на фенове: Не ме снимайте, забранявам!

От срам! Веско Маринов крещи на фенове: Не ме снимайте, забранявам!
A A+ A++ A

Телесата на Веселин Маринов тотално провиснаха, видя Intrigi.bg. Естрадният трубадур води неравна битка с килограмите от няколко години насам, а през последните няколко месеца тотално я загуби, като чукна 150.

Негови фенове по участия не могат да повярват на гледката, която са принудени да наблюдават от първите редове по концертите му. „Отвсякъде висят сланини, шкембето му гъне като на шар пей. Грозна гледка…“, „Голям талант. Но все пак човек трябва да знае кога да слезе от сцената с достойнство…“, коментират в мрежата.

Негови почитатели са изключително разочаровани не само от запуснатата му визия, но и от отношението му в последно време. „И той като Лили Иванова започна да забранява да го снимат по участия. Види ли, че някой е извадил телефона си на сцената, започва да прави забележки по микрофона и да се кара“, разказват фенове на Веско Маринов, който има още много хляб да изяде, докато стигне голямата Лили.

Според запознати изпълнителят от Полски Тръмбеш изпитвал сериозни комплекси заради наедрелите си телеса и в действителност влизал в пререкания с публиката, когато започне да го снима. „Приберете телефоните! Моля, не ме снимайте! Забранявам! Дошли сме да се забавляваме, не да си правим селфита“, крещял Веско на почитателите си.

И наистина – гледайки любителските видеа и снимки от концертите на Маринов – напълно разбираме защо не иска да се снима.

#Веселин Маринов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?