Гръм в рая! Радина и Донков РАЗДЕЛЕНИ от месеци, но го крият!

Гръм в рая! Радина и Донков РАЗДЕЛЕНИ от месеци, но го крият!

Инстаграм

A A+ A++ A

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили още миналата година тихомълком. Това научи само и единствено Intrigi.bg от източници, близки до семейството. Звездната двойка все още пази в тайна новината за разрива в отношенията си и дори повечето им колеги от театралните среди не знаят.

„Радина не желае да се вдига все още медиен шум около раздялата заради двете им деца. Иска първо да свикнат с мисълта и да се адаптират към новата ситуация“, разказват нейни близки.

Двамата от години имат проблеми, като още в зората на връзката им стана ясно, че Донков й посяга. Лично брат й е подавал сигнали до полицията за физически тормоз над сестра си.

Не домашно насилие обаче е причина за раздялата, а изневяра от страна на Донков.

Актрисата отдавна го подозирала във връзка с колежка от Народния театър, докато накрая самият Донков си признал.

В момента секссимволът на българското кино е на квартира, но редовно прекарва време в общия им дом в столицата, тъй като се грижи а децата. Сега е силен сезон за Радина и почти денонощно е на репетиции и представления. През по-голямата част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато няма възможност, поемат бабите.

За крах в отношенията между Донков и Кърджилова подсказват и профилите им в социалните мрежи, където от близо годината двамата нямат общи снимки.

Радина и Деян имат две деца – 8-годишния Христо и 3-годишния Йоан. С актьора имаха дълга 13-годишна връзка, но така и не сключиха брак. Преди време символично си размениха брачни халки, но към момента Кърджилова е свалила своята.

#Деян Донков #Радина Кърджилова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?