Валерко на Алисия превърна палат за 3 милиона в разграден двор

Валерко на Алисия превърна палат за 3 милиона в разграден двор
A A+ A++ A

17-годишният син на фолк певицата Алисия превърна луксозния палат на майка си за 3 милиона в къща за купони. Всеки ден в лъскавия имот се вдигнат шумни партита до ранни зори, оплакват се комшии на чалга дивата.

Валери Божинов-младши канел приятелчета на басейн още от обяд и купоните не спирали до ранните часове на нощта. „Пълно е с разни гаменчета, слушат чалга и надуват музиката, подавахме неколкократно оплаквания“, жалват се съседи.

„Явно малкият Валерко отрано е започнал лятната си ваканция и се изживява като Великият Гетсби“, с насмешка подмятат комшии.

Припомняме, че Божинов-младши се сгоди в края на миналата година за приятелката си Ивет Кочова, която също е редовен посетител на „Великият Валерко“.

Охолният имот се намира в столичния квартал „София парк“, който Алисия закупи преди няколко години срещу „скромните“ 3 милиона. „Джентъл парк“ стана скандално известен, след като преди месец маскирани полицаи нахлуха в три от общо 13-те луксозни къщи на бутиковия комплекс.

Поводът бе „операция по неотложност“ срещу митичния крал на контрабандата Николай Николов – Паскал, издигнал комплекса чрез подставени лица. Имаше съмнения, че там може да се укриват издирвани лица от организираната престъпна група на Паскал, а една от проверените къщи бе именно тази на Алисия.

#Алисия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?