Нов трик: Крадат коли само с монета

Нов трик: Крадат коли само с монета
A A+ A++ A

Нов трик за кражба на коли, който включва монета, обикаля социалните мрежи. Тази система работи за коли с дистанционно заключване, но не и от последно поколение.

Крадците на автомобили отдавна използват устройства, които блокират сигнала, изпратен от вашия ключ по време на дистанционно заключване, но последният метод е много по-прост.

Необходима им е само монета, която те използват, за да я пъхнат между дръжката и пътническата врата, пише "24 часа". Ако не забележите монетата при повторно влизане в колата и я заключите след пристигането си на мястото, дръжката на вратата няма да се заключи заради наличието на монетат и престъпниците ще могат безпрепятствено да влязат във вашата отключена кола.

Трябва обаче да се има предвид, че ключалките на съвременните автомобили не могат да бъдат деактивирани по този начин, така че при тях монета не може да попречи на заключването на автомобила.

Специалистите съветват да опитате сами този трик, за да видите дали монета, залепена на колата ви между дръжката и вратата, деактивира заключващия механизъм на автомобила

#монети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?