Жадни за правда и непримирими: Над 100 полицаи положиха клетва, преди да встъпят в редиците на МВР

Жадни за правда и непримирими: Над 100 полицаи положиха клетва, преди да встъпят в редиците на МВР

МВР

A A+ A++ A

Бъдете жадни за правда и непримирими към всяко закононарушение – с тези думи министър Калин Стоянов пожела достоен професионален път на новите си колеги

Клетва във Варна днес положиха 105 стажанти, завършили успешно курс в Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР. Церемонията в Морската гара се състоя в присъствието на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, заместника му Тони Тодоров, директорите на ГДНП и ГДПБЗН главен комисар Атанас Илков и главен комисар Александър Джартов, ректора на АМВР старши комисар доц. д-р Иван Видолов.

Вече имате подготовката да тръгнете уверено и достойно по пътя, който поемате днес. Полицейската професията е кауза. Не отстъпвайте нито крачка пред трудностите. Бъдете силни и непоколебими, жадни за правда и непримирими към всяко закононарушение“. С тези думи вътрешният министър приветства новите си колеги в редиците на МВР. Той пожела на младите полицаи да служат с усърдие и да влагат сърцата си в своята работа: „Отредено ви е да пазите живота и имуществото на хората. Изпитвайте удовлетворение не от месечното възнаграждение, а от уважението на българските граждани!“.

Отличилите се по време на своето професионално обучение стажанти, завършили с отличен успех, получиха своите грамоти лично от министъра на вътрешните работи.

#МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти