Нова "ергенска" драма! Валерия зарязана от Ергена №2 Евгени!

Нова "ергенска" драма! Валерия зарязана от Ергена №2 Евгени!

Инстаграм

A A+ A++ A

Валерия и Евгени от "Ергенът" този път май наистина се разделиха. Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. В същото време Валерия сподели, че в момента преживява изключително труден за себе си период.

Сашо Кадиев пръсна дисплея с ВИДЕО: Ергенът Алек ме детронира, вече не съм мамино синче №1!

Скоро Виктория, която е известна защитничка на животните, е имала рожден ден и по този повод е решила да отиде в Гърция, за да си почине.

"Няколко дни преди рождения ми ден стана ясно, че заминаваме за Гърция, да си почина от цялата лудница и да събера сили, за да се справя с ужасния период, който настъпи в живота ми толкова неочаквано", обяснява ергенката.

Мрежата кипи: Зевзеци дават акъл за новия Ерген, размазват Алек

Каква точно е драмата, не е ясно. Ясно е, че Валерия е в Гърция със свои близки. В поста няма нито дума за ерген номер две. Самият Евгени също е в Гърция, но вероятно на друго място. Двамата с доскорошната му изгора нямат общи снимки от южната ни съседка. Вместо това Валерия се снима пред тортата за рождения си ден със своя приятелка.

"Накрая тъкмо събрахме багажа, за да се прибираме, и се появи още една неочаквана изненада - моето любимо момиче Айлин, с розова торта и пееща happy birthday. Разходихме се, вечеряхме и се смяхме, както само ние можем", споделя победителката на романтичното риалити.

Влюбен в... чашката >> Пиян на кирка, Ергенът Алек шокирал екипа с мокрия с*кс!

Евгени и Валерия минават за единствената двойка, която май се събра в шоуто. Първият ерген Виктор много бързо би шута на избраницата си, която, както се разбра, е посочил по задължение, а последният участник в шоуто Алек така и не обяви победителка, а избяга на финала, пише "България Днес".

За разлика от тях Евгени и Виктория твърдяха, че наистина се обичат и са заедно. Двамата се появяваха в една компания заедно и определено изглеждаха като двойка. Въпреки това на няколко пъти се появиха информации, че двамата не са заедно. Сега по всичко изглежда, че това е самата истина.

И двете! Пацо от Биг Брадър пожела отхвърлените ергенки Маги и Надежда

Валерия от „Ергенът" се въплъти в Алек и го размаза с ирония (ВИДЕО)

Смотаняк с очила! Ето как е изглеждал Ергенът Алек по-рано (СНИМКА)

Магдалена заби звучен шамар на Ергена Алек и разтърси нета с изповед за любовта

Клъцни-срежи >> Какво си причини? Надежда от "Ергенът" се обезобрази с пластики! (СНИМКА)

#"Ергенът" 2 #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?