Мъжлето на кандидатка за евродепутат пробва да удави сина на звездата от розовите филми Диана Габровска

Мъжлето на кандидатка за евродепутат пробва да удави сина на звездата от розовите филми Диана Габровска

инстаграм

A A+ A++ A

Българите сме царе в това да се подценяваме и да сочим с пръст минусите си. Народопсихология, която е силно вкоренена и от нея отърване няма. Един скорошен случай може да служи за пример, че не само ние не сме китки за мирисане. Това е едната гледна точка - другата е, че дойде ли у нас и западноевропейцът се побългарява.

Агресията е сред най-трудносмилаемите теми, а в страната ни за нея се говори по-открито и се взимат мерки едва от година насам.

Novinite.bg научиха за скорошен потресаващ случай на атака на възрастен спрямо дете . Със сигурност това, че възрастният агресор се оказа съпруг на кандидатка за евродепутат на задаващия се вот, а майката на пострадалото дете - порно кралицата Диана Габровска, придават на грозната ситуация още по-черни краски.

Не за друго, а защото обществените фигури и близките им трябва да са добър пример, вместо ужасен такъв.
Португалецът Хосе Антонио Рикардо е антигероят от шокиращата ситуация в Момин проход. Той нападнал изневиделица 11-годишният Антоний, а свидетели са още дузина деца. За това пред медията ни разказа Диана Габровска, която ни е позната от филмите за възрастни, но този път попада под прожекторите в качеството си на майка.

Тя е категорична, че ще си търси правата по канален ред и се надява португалецът да си получи заслуженото. Габровска все още не може да накара детето си да се успокои след случката. По думите й малкият Антоний се разхождал с приятелчетата си по пътя в малкото градче, когато подивелият Хосе изскочил, задърпал него и още едно дете. В крайна сметка другото имало късмет и се отскубнало от възрастния мъж, но Антоний станал жертва на шамарите на португалеца, лютите му закани, а накрая и на опита му да му натисне главата в близка чешма с топла минерална вода.

Стресът, на който е било подложено детето е силен, а Диана Габровска получава обаждане от сина си и се притичва на помощ 2 минути след инцидента. "Заварих на мястото Хосе, както и жена му. Същата е кандидат за попадане в Европарламента. Вместо да обуздае своя съпруг тя също агресира в опит да оправдае безумните действия на своята половинка", обясни пред наш репортер Габровска. Детето й вече е разпитано по специална процедура от експерти от детска педагогическа стая и предстои институциите да вземат решение.

Португалецът пък отрича да е използвал гаменски похвати и оправдава атаката си към детето с това, че то и приятелите му си играели като се пръскали с вода и намокрили и неговата дъщеря.

Диана Габровска само след броени часове ще вземе участие в ежегодния еротичен фестивал в Атина, където 3 дни поред( от 31 май до 3 юни) гръцката столица ще бъде арена на горещи сцени. Работните ангажименти на MILF-тигрицата обаче със сигурност остават на заден план в главата й, където основните мисли са как да помогне на детето си да преодолее неприятното изживяване и да се завърне на терена, където е сред най-големите футболни таланти у нас.

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?