Внимавайте! Ето кои са ОПАСНИТЕ дни през ЮНИ

Внимавайте! Ето кои са ОПАСНИТЕ дни през ЮНИ

Pixabay

A A+ A++ A

Юни 2024 г., със своя калейдоскоп от астрологични аспекти, обещава да бъде необичайно енергийно наситен. Този месец има пет дни, които изискват специално внимание и предпазливост. Тези периоди представляват най-голяма опасност за нашето благосъстояние и енергиен баланс.

4 юни

Четири влиятелни небесни тела - Меркурий, Юпитер, Слънцето и Венера - ще се обединят в този ден, създавайки потенциално опасна енергийна смес. Експертите предупреждават да сме особено бдителни и да избягваме рисковани действия във всяка област от живота. Предпазливостта е най-добрата стратегия за този ден.

9-ти юни

Навлизането на Марс в знака Телец обещава нарастване на агресията без видима причина. Този ден и следващите седмици може да са изпълнени с напрежение и конфликти на всички нива. Трябва да проявите максимален самоконтрол и да избягвате провокациите, както и да си изпускате нервите без основателна причина.

14 юни

Слънцето и Меркурий отново са в съвпад, което прави този ден опасен, но предвидим. Експертите съветват внимателно да следите какво се случва около вас, да избягвате пътувания и сериозни финансови операции. Едно предупреждение: бъдете подготвени за неочакваното.

17 юни

Този ден ще бъде белязан от три събития едновременно. Първият е благоприятен и става дума за преминаването на Венера в знака Рак, където ѝ е много удобно. Това означава, че ще имаме много енергия и ентусиазъм през следващите седмици, но в същия ден Меркурий също ще премине в знака Рак. Тази планета е изключително разрушителна в този знак, така че почти цялата позитивност на Венера се анулира от негативността на съседната планета. Това е опасен ден за финансови дейности и дейности като цяло. Освен това Меркурий и Венера ще влязат във взаимен съвпад, което ще бъде последният пирон в ковчега на позитивността на Венера. В резултат денят ще стане много, много непредвидим и хаотичен. Бъдете изключително внимателни.

29 юни

Сатурн, влизайки в ретроградно движение, може да обърка възприятието ни за събития и хора. Времето не е подходящо за вземане на сериозни решения или окончателни заключения. Стабилността на ценностите може да бъде нарушена, така че са необходими специални грижи и толерантност. Нещо, което много често пропускаме и омаловажаваме, пише Actualno.com.

#опасни дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?