Емрах още влюбен във Веси! Засипва я с любовни съобщения

Емрах още влюбен във Веси! Засипва я с любовни съобщения
A A+ A++ A

Емрах Стораро, който винаги го е играл безскрупулно лекенце пред жените, май си намери майстора, разкриват негови авери. По-малкият син на Тони Стораро здравата е хлътнал по партньорката си от „Dancing stars“ и макар Веселина Данова ясно да му показа, че не желае да има връзка с него, фолк изпълнителят не се отказва.

Финалът на танцувалното шоу бе преди близо 2 седмици, но според близки източници до Intrigi.bg двамата продължавали да се виждат по инициатива на Емрах. Братът на Фики Стораро все си намирал повод да се срещне с Веселина, а пред свои близки споделил, че няма да се откаже, докато не я направи своя.

„Към момента Веси е категорична – не иска да са повече от приятели, но Емрах е убеден, че това ще се промени. Той наистина е силно влюбен и не спира да й го показва“, разкриват негови приятели.

Това личи и в Инстаграм профила му, който кипи от романтични сторита и любовни послания.

„Любовта е чувство, не избор“, гласи един от последните му сантиментални постове, които всеки ден извират от профила му.

„Казах на звездите за теб“, „Мразя да чакам, но заради теб ще го направя“, лиричен е Емрах.

Един от най-красноречивите, в които си излива душата обаче, е следният: „Не се измъчвай, приятелю! Остави я да говори с когото иска, да пише с когото си иска, да прави каквото иска. Ти само не спирай да уважаваш нея и личното й пространство. А ако тя реши да развали всичко, ще трябва да живее с мисълта, че е изгубила най-добрия човек, появил се в живота й“.

Припомняме, че още от началото на участието си в „Dancing stars“ Емрах не криеше симпатиите си към Веселина. По време на един от танците им той си позволи публично да я целуне по устата. На Веси видимо й стана неприятно и се обиди, а на следващия лайф го помоли да уважава личното й пространство и да не прекрачва професионалните граници на партньорството им.

#Емрах Стораро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?