ЛЮБОВЕН СКАНДАЛ в Hell's Kitchen: Станислав ще остане без жена заради Изи

ЛЮБОВЕН СКАНДАЛ в Hell's Kitchen: Станислав ще остане без жена заради Изи
A A+ A++ A

Станислав, победителят от миналия сезон на Hell's Kitchen, наскоро влезе в светлината на прожеторите не само заради кулинарните си умения, но и заради личния си живот. Накоро той се ожени и започна да води подкаст, в които му гостуват бивши състезатели. Феновете не можаха да не забележат очевидната химия между него и гост-звездата Изабел (Изи).

В епизода на подкаста, когато Изи беше на гости, двамата готвачи споделиха няколко закачки, които накараха публиката да повдигне вежди. Докато Изи приготвяше вкусно ястие, той нежно върза косата й назад, малък жест, който изглеждаше по-интимен, отколкото необходим за ситуацията. Зрителите не можеха да не се почувстват малко неудобно от флирта, който се разигра пред очите им, особено предвид факта, че съпругата на Станислав е известна със своята ревност.

Ревността й не е нещо ново за медиите. Въпреки че двойката изглежда стабилна, инцидентът в подкаста постави под въпрос връзката им.

Много фенове спекулират дали напрежението между Станислав и Изи е просто приятелско или има нещо повече. И двамата са млади, красиви и очевидно имат добра химия помежду си. Влиянието на Изи в социалните медии също би могло да бъде фактор; нейните последователи вероятно биха били развълнувани да видят връзка между нея и популярния победител в Hell's Kitchen.

От друга страна, някои фенове вярват, че всичко е част от шоуто. Като се има предвид, че подкастът включва бивши състезатели от Hell's Kitchen, възможно е продуцентският екип да се опитва да създаде драма за повече гледания и дискусии. Ако случаят е такъв, тогава действията на Станислав и Изи може да са просто актьорска игра, предназначена да привлече вниманието.

Само времето ще покаже дали те наистина са нещо повече от приятели или ако цялата ситуация е добре изработена схема за привличане на публика. Междувременно феновете ще продължат да гадаят и да обсъждат възможната романтика между тези двама готвачи.

#Hell`s Kitchen

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти