Америка изтръпна! Шокираща новина за Тръмп и Байдън

Америка изтръпна! Шокираща новина за Тръмп и Байдън
A A+ A++ A

Ужасяваща политическа новина обявиха в САЩ.

Според американския конгресмен Марджъри Тейлър Грийн ФБР е планирало да убие Доналд Тръмп по време на обиск в дома му.

Конгресменката написа в социалните медии: „DOJ на президента Байдън и ФБР планираха да убият президента Тръмп и дадоха зелена светлина за това“.

Изявлението идва на фона на съобщенията, че агенти на ФБР са носили огнестрелни оръжия и са получили разрешение да ги използват по време на претърсването на резиденцията на Тръмп през 2022 г.

Припомняме, че претърсването се проведе на 8 август 2022 г. в имението на бившия президент в рамките на разследване за незаконно използване на отбранителна информация, кражба и унищожаване на документи.

По-късно главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд обяви, че самият той е разрешил молбата до съда за заповед за обиск, която в крайна сметка включва най-малко сто агенти на ФБР.

Самият Тръмп е бил на друго място по време на обиска.

Този ден в имението му пристигнаха бронирани коли, от които „поне 100“ агенти на ФБР се отправиха към Мар-а-Лаго:

„Мястото беше предимно затворено, така че единствените хора, които бяха там, са близки приятели на Тръмп. Персоналът беше ужасен“, цитират журналистите осведомен източник.

Самата Грийн, говорейки за ситуацията, зададе въпроса какво „възнамеряват да направят републиканците по въпроса“?

Тръмп от своя страна отговори на съобщенията, че ФБР е разполагало с огнестрелни оръжия по време на обиска. Той обвини за това президента на САЩ Джо Байдън.

„Сега знаем със сигурност, че Джо Байдън е сериозна заплаха за демокрацията. Той е психически неспособен да заема тази длъжност“, написа Тръмп в Truth Social., цитиран от Глас Нюз.

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?