Борисов за записа на ПП: Само Кирил Петков не беше разбрал, че имат торби с кеш

Борисов за записа на ПП: Само Кирил Петков не беше разбрал, че имат торби с кеш

фейсбук

A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес изтеклия снощи запис за ПП, като обяви, че от него става ясно, че досегашните му "некоалиционни партньори" са купували гласове.

"Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек, а и последните записи показват това. Само той не беше разбрал, че имат торби с кеш. Звучеше за мен дори миловидно, като слушах как са безчинствали през тези 11 месеца", каза той по време на представянето на управленската програма на ГЕРБ.

Той се обърна към медиите, по думите му - подкрепящи "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), и каза, че ги съжалява, защото сега ще трябва да предадат информацията как ПП-ДБ "крадат пари и купуват гласове".

Изтеклите записи всъщност са два. В първия Асен Василев казва, че разполагат с неофициален кеш. Оказва се, че Кирил Петков не е знаел това и после всички обсъждат как да го легализират. Във втория запис от днес се казва, че президентът Радев "с кеша" може да купи изборите. И двата записа касатя изборите след първия мандат на ПП.

Автентичността на записите не е потвърдена, но ПП отговори и на двата, публикувайки позиция в страницата си.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти