Алекс Гърдева потресена: Алек опозори "Ергенът", майка му го кастрира!

Алекс Гърдева потресена:  Алек опозори "Ергенът", майка му го кастрира!

Инстаграм

A A+ A++ A

Алек опозори "Ергенът", а майка му го кастрира!

Това отсече пред "България Днес" бившата участничка в любовното риалити Алекс Гърдева, която е потресена от поведението на Алек, който не избра нито Надежда, нито Магдалена в последния епизод този сезон.

Шампионката от "Хелс китчън" е потресена от финала. Снимка: ФБ/Хелс китчън

Алек дори не събра смелостта да се покаже пред двете влюбени в него жени и ги отряза с презаписано съобщение:

"Сигурно се чудите защо не съм сред вас и искам да знаете, че не ме интересува какво ще си помислят хората! Не съм дошъл тук с очаквания! Аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици! Не ми дреме, че ще ме приемат като страхливец", отсече от екрана ергенът.

Цяла България е бясна на Алек. Снимка: ФБ/Ергенът

Решението на бизнесмена е повлияно от последния гост на предаването - майка му Ксения. В крайна сметка той изостави двете си горещи изгори, които месеци наред се бориха за сърцето му в имението на любовта, което вбеси феновете на шоуто, включително и бившата участничка.

Надежда не иска синът й да стане като ергена. Снимка: ФБ/Ергенът

"Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите. Това не подкрепям. Той може да си направи собствения избор и това е окей, но не съм окей с това как той направи това решение. Начинът, по който им съобщи на тези две жени, които преди 24 часа ги целуваше, обръщаше им такова внимание и показваше с езика на тялото си, че ги харесва", категорична е Гърдева, която отсече: "Това е неспособност да се изправиш и да кажеш как се чувстваш, което прави Алек слаб мъж!"

Майката не одобри и двете финалистки. Снимка: ФБ/Ергенът

Според звездният шампион на "Хелс китчън" причината за целия проблем е влиянието на майката, която насмете и двете финалистки, след като се срещна с тях в последния епизод. Мама Ксения не може да допусне до Алек да има жена, която е по-възрастна от него. "Тази жена го прави, за да защити сина си, но тя не го защитава, тя го кастрира. Кастрираха ни мъжете", казва Гърдева.

Шегите в интернет нямат спирачка. Снимка: ФБ/Ергенът

Алекс е в потрес от взаимоотношенията на ергена с майка му: "Аз съм уплашена и ядосана от това, което видях. Това е една реалност в 2024 г., която не трябва да бъде подкрепяна. Да, тя му е майка, тя може да има мнение, но това е нейното мнение, което се е родило от нейните ограничения и от нейните травми", анализира психоложката. Според нея обаче нещата в днешни дни трябва да се преобърнат: "Ние вече сме в друго време, нямаме тези ограничения. Една майка трябва да подкрепя сина си, а не да го вкарва в страховете му. А именно това направи Ксения, заплашвайки го, че ще го плесне зад врата. Тя му казва: "Ти взимаш грешно решение и аз ще те накажа". Виждаме модела на майката на възпитател на момче на 28 години. Потресена съм от това, което видях", сподели бившата ергенка.

Влюбен в... чашката >> Пиян на кирка, Ергенът Алек шокирал екипа с мокрия с*кс!

Участничката от първия сезон е съжалила, че въобще е гледала епизода. "Съжалих, че се обърнах да го погледна. Това ме връща в тъжната реалност в този свят. Уплаши ме, че такава ситуация е възможна. Аз не обвинявам майката, защото в крайна сметка Алек взима решение. Това е негов избор, затова той е главният виновник", заяви тя.

Хитруша! Валерия от "Ергенът" трупа пачки от нета: Мрежата завря заради въпроса за мокрия с*кс

Вчера пък в "Преди обед" самият Алек заяви, че спи спокойно след предаването и не се чувства виновен след постъпката си. "Спя спокойно, защото не съм дал фалшиви надежди на никого! Хората винаги имат мнение и аз няма да се боря с тях! Чиста ми е съвестта", заяви категорично той.

Изгонената Валерия от "Ергенът" скочи на Алек: Не спря да се мляска, видях го в леглото с друга

Двете участнички с разбити сърца също не спестиха острите си коментари, като Надежда дори го нарече "глупак" на излизане от къщата и заяви, че ще се постарае да възпита сина си по-добре от него.

Младенов пък гордо подчерта, че не му пука и че дори не чете коментарите в социалните мрежи.

"Много съм щастлив, че се случи по този начин, защото си взех важни уроци за себе си!", егоистично допълни той.

Имаше ли мокър с*кс в „Ергенът“?

Всички забелязват, че Алек има конкретен тип: По-възрастна, с по-голям опит и руса. Алекс също е забелязала това: "Той харесва мъдри жени, по-знаещи и по-даващи, защото една жена на 30+ е по-знаеща. Той избра Маги и Надежда, защото има потребност, има нужда от такива мъдри жени, но в същото време нямаше сила да застане за потребността си", споделя брюнетката за цената на такава жена.

Мнозина споделят смущение от постъпката на Ерген номер 3. Алекс също е съгласна: "Този изложи предаването "Ергенът" като цяло. Това хубаво предаване за любов. Жалко е това, което видяхме", завърши тя.

Съдбовни обрати за 4 зодии през май

Надарени моми-роботи - хит в чалга заведенията

Милионерът Ваньо Алексиев яхна Ламборгини Ревуенто за 4 млн. лева

Алисия наела бъдещата си снаха на работа, за да я рекламира, ето колко й плаща (ВИДЕО, СНИМКИ)

Геро стопи шкембака и призна: Отслабнах с операция!

Най-мощната магнитна буря от над 20 години удари Земята, предизвиквайки фантастични полярни сияния (СНИМКИ)

Магнитни бури май 2024 г. по дати: Кога са опасните дни и как да се предпазим?

Вижте ИСТИНСКИТЕ предсказания на Ванга, изречени пред свидетели. Някои вече са се сбъднали

#Алекс Гърдева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?