Невена Цонева вижда мъртвите и си говори с тях, отсвирила Слави заради свръхспособностите си

Невена Цонева вижда мъртвите и си говори с тях,  отсвирила Слави заради свръхспособностите си
A A+ A++ A

Беквокалистката на Слави – Невена Цонева напусна Ку-ку бенд заедно с мъжа си – барабаниста Венелин Венков, за да се отдаде на езотериката и на семейството, пише Галерия. Тя не скри, че повече от година обмисляли раздялата със Слави Трифонов.

Невена Цонева проговори за раздялата със Слави и за езотеричното си предаване

„Имаме много идеи за различни неща, които ще правим, но все още няма яснота за нещо конкретно, което да обявя. Разбира се, че ще правим нови песни“, каза още Невена.

Семейно: Невена Цонева и Венелин Венков от "Ку-ку бенд" зарязаха Слави

От година и половина певицата успешно развива своя канал на езотерична тематика „Без граници“, поради което явно и Слави Трифонов заявява в поста си, че двамата тръгват по астрален път.

Слави бесен! Невена Цонева го разделила с Венко, диктували й го звездите

„От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, има физически проблем, заболяване или нещо друго“, сподели още Цонева. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава лошите и добрите, лъжата и предателството. В подкаста си тя призна за своите способности, като това, че вижда починали хора, които са сред нас. Затова и се определя като дете индиго със свръхспособности. Казва ,че много други хора също са такива, но в 90 % от случаите са неосъзнати или не искат да развият способностите си. Невена вижда и болестите в тялото на другите – къде се намират и какво е то и дали изживява последните си дни. Самата тя разказва за случай, в който в асансьор видяла жена и й казала, че е в края на живота си.

Бомба! Слави се оженил тайно за 25-годишна студентка?

Певицата започва да проявява тези таланти след тежка диагноза. „Лекувах се седем години. Откриха ми латентна туберкулоза, появиха се проблеми със сърцето“, призна тя. Битката с болестта отворила третото й око и я насочила към духовното усъвършенстване, с мисията да помага и на други страдащи хора.

Дългия - сломен! Има ли заговор на екипа му срещу него?

Милионерът Ваньо Алексиев яхна Ламборгини Ревуенто за 4 млн. лева

Стана ясна болестта, която върна Маричков от САЩ

Мрежата завря! Популярни лица в ПОТРЕС от реклама с „някоя си Ивка”: Долнопробно!

Камата ще става и "мъжки" дядо, щерка му Христина ражда от богат венецуелец (ВИДЕО)

Джино завлякъл десетки хора с пари?

#Невена Цонева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти