Алибегов: "Спаси София" отказа хората да идват до центъра

Алибегов: "Спаси София" отказа хората да идват до центъра

БАЗ/СЗБ

A A+ A++ A

Задръстванията по бул. "Патриарх Евтимий" стигат до Попа надолу по целия булевард. Хората избягват да слизат до центъра с кола и за бизнеса това е проблем.

Това заяви пред БНТ председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов, цитиран от news.bg.

Бизнесът - не само ресторантьорите, а всякакъв вид бизнес, ще се включи в протеста срещу реорганизацията на движението по Патриарха.

"Спаси София" не позволяват да има второ мнение и не зачитат чуждото мнение. Или е нашето, или е нещо, разкритикува Ричард Алибегов.

Алибегов оцени още, че косо назад се паркира много сложно, докато за велосипедистите велоалеите са предимство, но те по цял ден стоели празни.

Ричард Алибегов посочи, че ПП-ДБ-Спаси София правят едно действие, а бизнесът прави друго действие. Няма диалог с общинските съветници от "Спаси София", притеснен е той. "Спаси София" можели да имат хубави идеи, но когато те не са обсъдени с бизнеса, стават лоши. Те отказват не само да дават интервюта, но не искат да говорят и с бизнеса, каза Алибегов.

Той се оплака от терор от "Спаси София" върху целия ресторантьорски бранш. Алибегов отново подчерта, че "Спаси София" могат да имат много хубави идеи, но ако бъдат обсъдени с ресторантьорите, бизнесът може да помогне да станат още по-добри. "Трябва да има велоалеи, трябва да има реорганизация, но не за сметка на бизнеса и на живущите", категоричен бе Ричард Алибегов.


#ричард алибегов #"Спаси София"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Акценти