Ирина Флорин се оплака от с*кстормоз: Пъшкат ми в слушалката

Ирина Флорин се оплака от с*кстормоз: Пъшкат ми в слушалката

инстаграм

A A+ A++ A

Ирина Флорин получава неприлични предложения.

Ирина Флорин се оплака тези дни от секстормоз! Поп звездата, която прехвърли 60-те, но е с визия на девойка, от известно време насам получавала неприлични предложения по телефона.

„Дали са ми номера за сексуслуги. Звънят ми, предлагат ми секс. Пъшкат ми в слушалката“, разкри певицата.

Изпълнителката на „Цвят лилав“ твърди, че не влизала в словесен контакт с натрапниците, а затваряла или ги блокирала. Как възнамерява да се справи генерално с проблема, тя не посочва. Заради това в гилдията заподозряха, че Флорин си прави пиар.

„Всичко това звучи брутално, но показва, че още е търсена и желана“, смятат колежки на родената в Никополско село гласовитка.

Ирина Флорин не е вулкан на сцената, но в живота е била „муза“ на немалко мъже от сой. Преди 10-ина години дори се заговори, че певицата е завъртяла главата на Мариан Вълев-Куката, който тогава бе на гребена на вълната заради звездната си роля в култовия сериал „Под прикритие“. Помолена за коментар, Флорин нито потвърди, нито отрече тези слухове. Със сигурност се знае, че в един период „копринената жена“ и популярният актьор са много близки. Дали става въпрос за нещо повече от приятелство, остава загадка.

От години е известно, че поп звездата си пада по театъра и по думите й може да гледа някоя особено харесала й се постановка много пъти. Певицата е стара дружка с пеещата актриса Ваня Щерева. На младини двете дори живеят в обща квартира, правят купони и си споделят всичко за любовните завоевания и разочарования. Дългогодишно приятелство свързва Ирина и с известните актриси Койна Русева и Касиел Ноа Ашер, които участват в клипа към песента й „Три“.

За сефте тези дни Флорин разкри и как се е сдобила с артпсевдонима, с който вече 22 години е сред водещите имена на родната поп сцена. Истинската фамилия на поп изпълнителката е Костадинова, прекалено прозаична, за да я изстреля към върховете на музикалния Олимп. Неин кръстник в професията, доверява певицата, станал, приятел, когото тя нарича загадъчно „Кери“.

„Кери ми измисли псевдонима. Започна да ме пита: „Я ми кажи как се казва баба ти, как се казва дядо ти...“, спомня си изпълнителката на „Мога“.

Ирина му споделила, че дядо й е румънец и се казва Флори. „Много красиво звучи!“, възкликнал нейният приятел. „Добре, ама те няма да ми дадат да се прекръстя на Флори. А той ми вика: „Тогава ще го направим Флоринова“. Минавам през „Флоринова“, след това и през Флорина. И накрая заковах на „Флорин“, описва перипетиите си певицата. Тя и досега не се смущава, че през годините този псевдоним често ставал причина да я обявяват за внучка на най-известния български преводач от румънски - вече покойния Сидер Флорин. Дали той е имал претенции към фамилията, историята мълчи.

#Ирина Флорин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти