Росен Желязков съзря предзнаменование за успех в късметче с капучиното на Бойко (ВИДЕО)

Росен Желязков съзря предзнаменование за успех в късметче с капучиното на Бойко (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Късметчето, паднало се на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с капучиното му, май предвеща късмет на партията на изборите на 9 юни. Така го разчете водачът на листата на партията за Европейския парламент Росен Желязков.

Той изчете късметчето на предизборно събитие на партията във Враца: "Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг е посадил дърво". И предположи, че това е не просто късмет, а предзнаменование. "12 години правителствата на г-н Борисов садяха дървета", каза Желязков, който води листата на партията за Европейския парламент, предаде 24 часа.

"Черната кампания има обратен знак", предупреди Желязков политическите си опоненти, които си правят кампания на гърба на ГЕРБ. Иначе събитието откри дългогодишният кмет на Враца Калин Каменов, който се обърна към Борисов с пожелание и молба: Хубаво беше последното правителство да ни помага, както правителството на г-н Борисов до 2020 г., а получихме по-скоро репресии и санкции. Затова ни се иска, г-н Борисов, да се доверявате на хора, които ни подкрепят, а не ни ритат в кокалчетата”, каза още той.

#Росен Желязков #Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите