Изнудваният с порно министър с изповед! Защо вдигнал аларма

Изнудваният с порно министър с изповед! Защо вдигнал аларма
A A+ A++ A

Бившият служебен министър Асен Личев проговори тази сутрин пред Нова телевизия за случката, в която го изнудват в интернет със заплахата, че ще пуснат порно с него, ако не плати определена сума пари.

Близките ми много се изненадаха, че толкова ми се е повишил сексуалният потенциал на тази възраст, пошегува се Личев, който още вчера публикува пост във Фейсбук за акцията на измамниците.

Той обясни, че е съобщил за полученото съобщение, което е спам, за да предизвика отзвук. Някои му пишели, че е "много прост". "Направих го без да търся публична изява. Получи се дискусия за киберсигурността, което не е лошо", каза Личев.

Той разказа, че и преди са се опитвали да го измамят. "Преди десет години ми се обади един и каза, че синът ми е катастрофирал в Италия. И трябва да изпратя 30 хил. евро, а аз нямам син. Обадих се веднага в 6-о РУ, но ми казаха, че не могат да разследват, трябвало да е на момента", обясни Личев.

"Поисках да повдигна дискусията. Представете си, че наистина се получи едно писмо от хора, които заемат определени позиции. Например прокурор, който разследва хеликоптер, от който са застреляни диви кози в Централен Балкан. Или шефът на "Банков надзор", управителят или собственикът на КТБ, и им кажат, ако не фалират банката, получават порно филми", даде пример от миналото Асен Личев.

#бивш министър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти