Отчаяна надпревара с времето: Мащабно търсене на изчезнало дете в Сърбия близо до българската граница

Отчаяна надпревара с времето: Мащабно търсене на изчезнало дете в Сърбия близо до българската граница
A A+ A++ A

Надпревара с времето в Сърбия , службите за спешна помощ се мобилизират, за да открият двегодишната Данка Илич, която изчезна от Банско поле близо до Бор.

Данка, която е с кестенява коса, кафяви очи и висока около 85 сантиметра, последно е била видяна с лилави панталони и маслиненозелено сако, косата й е вързана на опашка. Усилията за издирване се засилват, докато спасителните екипи, включително кучета търсачи и хеликоптери, претърсват неравния терен, докато трогателната молба на бащата в социалните медии отразява колективното страдание на общността.

Тя може да е в Румъния или България , тъй като двата най-близки града от двете държави са на около час и половина/ два от момента, в който е видяна за последен път, така че в случай, че детето е отвлечено, всяка информация има значение.

Видин е на час и половина път от Бор (градът, в който детето е изчезнало ), а Добрета Турну Северин в Румъния е на два часа и половина път от Бор, като и двата са достатъчно близо, за да може детето, ако бъде отвлечено, да бъде транспортирано в която и да е от страните.

Тя изчезна вчера в 14 часа и все още не е намерена.. Тя е на 2 години и майката каза, че е носила дрехите от снимката, когато е изчезнала !

#Сърбия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници