Рашидов пожела повече правителства да се „провалят“ като ГЕРБ

Рашидов пожела повече правителства да се „провалят“ като ГЕРБ
Не пред Лейди Гага трябва да коленичим, а пред Лили Иванова. Тя е за „Гинес“, пред нея трябва да се преклоним, заяви Вежди Рашидов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ако управлението на ГЕРБ е провал, нека България има повече провалени правителства, пожела министърът на културата Вежди Рашидов.

Той коментира идеите на БСП и ДПС за искане на вот на недоверие на правителството в сутрешния блок на Нова телевизия.

„Детски градини се отварят като гъби всеки ден. Ремонти се направиха на училища, които не са пипани от 50 години“, обобщи Вежди Рашидов.

„Ако това е провал – пожелавам повече такива провалени правителства да имаме. Става трудно в края на мандата и на мен ми писна“, призна културният министър.

„Всички, които днес протестират, продадоха обществените тоалетни. Да направят по една тоалетна за обществото и тогава да искат вот на недоверие“, посъветва Вежди Рашидов.

Министърът продължи с коментари за националното самочувствие и гордост. Според него „трябва да ценим нашите си кумири. Не пред Лейди Гага трябва да коленичим, а пред Лили Иванова, която напълни цялата зала „Арена Армеец“. Тя е за „Гинес“, пред нея трябва да се преклоним“, категоричен беше министърът.

Според него протестите срещу закона за културното наследство се дължат на това, че нечии интереси са засегнати и затова се появяват коментари, че промените са лобистки.

#Лили Иванова #зала „Арена Армеец“ #обществени тоалетни #вот на недоверие #ДПС #БСП #ГЕРБ #министър на културата #Вежди Рашидов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"