Страшно задръстване на АМ "Тракия" заради ремонта на 20-21 км

Страшно задръстване на АМ "Тракия" заради ремонта на 20-21 км

Pixabay

A A+ A++ A

На АМ "Тракия" е страшно! Задръстването е километрично, предаде репортер на "Фокус".

Над 5 километра е тапата в посока Пловдив. Причината - ремонтът между 20-и и 21-и км. Реконструкцията ще продължи до 29 април.

Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София.

По време на ремонтните дейности и за повишаване на безопасността на движение в часове с интензивен трафик през почивните дни преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 т временно ще се ограничава и пренасочва по обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив.

В петък от 12 ч. до 20 ч. и в събота от 8 ч. до 14 ч. камионите пътуващи в посока Пловдив ще се отбиват при 5-ти км на АМ "Тракия" по пътната връзка с първокласния път София - Пловдив и ще се връщат на магистралата през пътен възел "Вакарел" – при 23-ти км на АМ "Тракия". В неделя ограничението ще е от 8 ч. до 14 ч. и ще се използва същото алтернативно трасе.

При засилен трафик в участъка от АМ "Тракия" и по указание на "Пътна полиция", може да се въвежда реверсивно движение с две ленти в посока Пловдив и една към София от 14 ч. в петък до 14 ч. в събота и две ленти в посока София и една към Пловдив от 14 ч. до 20 ч. в неделя.

#задръстване #АМ "Тракия"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници