Жените на Саркози заровиха томахавката

Жените на Саркози заровиха томахавката
53-годишната Атия пристигнала в дома на Бруни в Париж, натоварена с подаръци за новородената й дъщеря Джулия, разкрива френското сп. „Воаси“. Снимка: gala.fr
A A+ A++ A

Бившата съпруга на френския президент Никола Саркози – Сесилия Атия, се срещнала тайно с френската първа дама Карла Бруни, за да прекратят 4-годишния си конфликт.

53-годишната Атия пристигнала в дома на Бруни в Париж, натоварена с подаръци за новородената й дъщеря Джулия, разкрива френското сп. „Воаси“, цитирано от БГНЕС.

Смята се, че двете жени се срещат за първи път сами, откакто Саркози се влюби в бившата италианска супермоделка преди четири години.

Атия беше първа дама на Франция по-малко от шест месеца след избирането на Саркози за президент през май 2007 г.

След това двамата се разведоха и тя се премести да живее в Ню Йорк със сина им Луи, който вече е на 14 години. Сега тя е омъжена за магната Ришар Атия.

Навремето Сесилия споделила пред приятели, че се чувства като „заменена от по-млад модел“, след като Саркози и Бруни се ожениха през февруари 2008 г.

Бившата френска първа дама беше подложена на ново унижение, след като френското издание на списание „Клоузър“ публикува снимки на Сесилия, на които се вижда целулит по тялото й, до снимка на очарователната Бруни.

Карла е с 10 години по-млада от Сесилия. Атия осъди списанието, което трябваше да й плати обезщетение.

Самата Карла е обвинявана, че сложила сол в раната, като поискала същия годежен пръстен с диамант, който френският президент подарил на Сесилия, когато й предложил брак през 1996 г.

„Изглежда, че те най-сетне са заровили томахавката. Сесилия Атия посети г-жа Бруни в Париж, натоварена с подаръци, за да я поздрави за раждането на дъщеря й Джулия през октомври. Двете почти не са се засичали от 2007 г. насам, но сега, изглежда, отношенията им са доста по-добри“, коментира сп. „Воаси“.

#Карла Бруни #Никола Саркози #президент #Франция #съпруга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »