Фенменът Слава Севрюкова: Кръстът, който всеки носи, е толкова тежък, колкото може да понесе

Фенменът Слава Севрюкова: Кръстът, който всеки носи,  е толкова тежък, колкото може да понесе
A A+ A++ A

Слава Севрюкова казва за съдбата, че е свързана с предишния живот, тъй като ние се прераждаме и носим със себе си товара от миналите си животи.

Имаме предначертан път, но как ще стигнем до него – дали направо или ще се отклоняваме многократно, не можем да знаем. Едно е сигурно – всеки стига там, където му е предречено да бъде.

Тя казва, че за хората без воля пътят наистина е предначертан и ясен, но ако вярата и любовта са силни, човек е в състояние да промени съдбата си.

Нашата душа е светлината и ако загърбим душата си, то значи загърбваме светлината – тогава става страшно. Пътят ни се поддържа с помощта на мъдростта, казва Слава Сверюкова. Тя сравнява човека с хубавото вино – за да стане трябва да се смаже гроздето, но ако престои много, се превръща в оцет.

За тези, които искат вечно щастие, тя казва, че монотонното щастие е най-голямата пречка през развитието на човека.

Стръмният път е този, който ни води към прозренията и ни отвежда към истинската красота, позволява ни да видим звездите. Най-голямата житейска благословия, тя нарича преодоляването на трудностите.

"Кръстът", който всеки носи, казва пророчицата, е толкова тежък, колкото можем да понесем, пише chudesa.net.

Изтъкан от щастие и нещастие, Пътят свършва с достигане до Мъдростта, осветена от Добротата и Любовта! Най-големият празник е денят, в който сме добри!

#Слава Севрюкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"