„Уморена съм“: Селена Гомес приключва с музиката

„Уморена съм“: Селена Гомес приключва с музиката
A A+ A++ A

Селена Гомес се забавя в правенето на музика и насочва вниманието си към актьорството.

31-годишната актриса и певица разкри кариерата и целите си в ново интервю.

„Чувствам, че имам още един албум в себе си, но вероятно бих избрала актьорството“, каза Гомес в последния епизод на подкаста SmartLess, когато го попитаха за двете ѝ страсти, според Variety.

Тя добави: „Ще искам да се отпусна, защото съм уморена. Исках да бъда актриса, никога не съм имала намерение да бъда певица на пълен работен ден, но очевидно това хоби се е превърнало в нещо друго.“

„Не мисля, че съм най-добрата певица, но знам как да разказвам истории и обичам да правя песни“, продължи тя.

Звездата от "Само убийства в сградата" обясни в подкаста как е започнала нейната музикална кариера и как в крайна сметка е трябвало да жонглира както с пеенето, така и с актьорството.

„Започнах да се забавлявам много с музиката и след това турнето беше наистина забавно“, каза звездата пред Уил Арнет, Джейсън Бейтман и Шон Хейс. „Но по същото време правех моето телевизионно шоу и просто го намерих за много забавно, така че просто продължих.“

Тя продължи да признава, че оттогава нейната перспектива се е променила. „Но колкото повече остарявам, толкова повече ми се иска да намеря нещо, на което да се спра“, каза тя.

Изпълнителката на „Single Soon“ също разказа за проблемите с психичното си здраве, които е имала след претоварване. „Отидох в психиатричен институт и отмених едно от турнетата си“, каза Гомес.

#Селена Гомес

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници