Грейнаха първите коледни светлини в София

Грейнаха първите коледни светлини в София
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Първите коледни светлини на София грейнаха в THE MALL на бул. „Цариградско шосе” в петък вечер, съобщиха от търговския център.

Церемонията ознаменува кулминацията на едноседмичната благотворителна инициатива в подкрепа на „SOS Детски селища България” „Приказна Коледа в пълен с обич дом".

Събитието, в което участваха още брас квартет и малчуганите от вокална група „Бон-Бон”, дава старт на коледното настроение в столицата.

Близо 15-те хиляди лампички на високата 13 метра елха огряха THE MALL точно в 19:30 часа.

Те осветиха снежинките, гирляндите и елените на Дядо Коледа – другите акценти в украсата, която ще радва посетителите на търговския център до началото на м. януари.

Празничната програма започна с много музика в 18:00 часа и продължи до вечерта с изпълненията на прелестната Белослава.

„Нашата подкрепа към „SOS Детски селища България” е дългосрочна и целенасочена. Желанието ни е не просто да съберем финансови средства за организацията, а да насочим вниманието на хората към нейните каузи. Постигнатите до момента успехи ни насърчават да продължаваме напред – по Коледа и през цялата година", коментира Николас Йованидис, генерален мениджър на THE MALL.

До момента в кампанията на THE MALL за „SOS Детски селища България” са се включили десетки посетители на търговския център.

Събраните по време на инициативата средства ще подкрепят активностите на организацията.

Сътрудничеството между търговския център и „SOS Детски селища България” стартира по-рано тази година с дарителската кампания „SOS. Време е да се замислим. Време е да действаме".

В рамките на инициативата 20 известни български спортисти, артисти и политици предоставиха за продажба свои вещи, свързани с важни моменти от професионалната им кариера и личен живот.

Акцията събра за децата над 20 000 лв., които бяха използвани за създаването на още по-добри условия в детските селища, ремонт и оборудване.

#The Mall #София #Коледа #Дядо Коледа #Белослава

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »