Цветовете на късмета, според рождената дата

Цветовете на късмета, според рождената дата

pixabay

A A+ A++ A

Нумерологията определя според вибрациите на рождената дата кои цветове са подходящи за носене. Ако не е възможно да бъдете облечени в даден цвят, тогава може да го носите в себе си като отделен аксесоар или носна кърпичка. Не е задължително да се вижда, може да бъде и скрит.

Ако имате избор за цветове на спалнята си, то е добре да се придържате към същите правила. Ще откриете, че правилното прилагане на цвят, ще има отлично въздействие върху вас и по-добре ще си починете и ще спите в стаята, където присъстват тези цветове.

Хората на числото 1 или родените на 1, 10, 19 или 28-мо число, е добре да се обличат във всички нюанси на кафявото (по-светли и по-тъмни) и във всички нюанси на жълто, златисто или да носят нещо в такъв цвят в себе си.

Хората на числото 2 или родените на 2, 11, 20 или 29-то число, трябва да носят всички нюанси на зеленото, както и кремави и бели цветове. Те трябва да избягват тежките и тъмни цветове, особено черно, лилаво и вишнево.

Хората на числото 3 или родените на 3, 12, 21 или 30-то число, се препоръчва да носят всички нюанси на розово, люляково, виолетово, бледо лилаво. Но тъй като мъжете не е лесно да облекат такива цветове, то могат да ги носят като вратовръзки или носни кърпички.

Хората на числото 4 или родените на 4, 13, 22 и 31-во число, могат да носят небесно синьо, сиво, електриково синьо и техните нюанси. Трябва да избягват наситените или всякакви закачливи цветове.

Хората на числото 5 или родените на 5, 14, 23-то число се препоръчва да носят светли тонове от всички цветове, особено дрехи в светло сиво и бяло, а също и блестящи тъкани. Никога не трябва да носят тъмни цветове. По възможност да ги избягват.

Хората на числото 6 или родените на 6, 15 или 24-то число е добре да носят дрехи във всички нюанси на синьото – от най-светло до най-тъмно, розово или цвят на карамфил, но не и червено, алено и тъмно червено, освен ако са родени между 21 и 24 април или между 21 октомври и 24 ноември.

Хората на числото 7 или родените на 7, 16 или 25-то число следва да носят цветове като хората на числото 2 – светло зелени, бели, жълти и златисти цветове. Най-подходящи за тях са бледите цветове, наречени „пастелни“.

Хората на числото 8 или родените на 8, 17 или 26-то число трябва да носят дрехи в нюанси на сиво, тъмно синьо, лилаво, черно. Светлите и ярки цветове за тях са неуместни и трябва да се избягват.

Хората на числото 9 или родените на 9, 18, 27-то число, следва да носят всички нюанси на розово, червено, тъмно червено, лилаво, виолетово. Най-тъмните цветове на тези нюанси са най-добрите за тях.

Поради магнетичните лъчи, излъчвани от хората на числото 9, тяхното присъствие често дразни хората, свързани с другите числа, с изключение на родените под числата 1, 3, 5, 6 или 9. Хората, родени на други дати, много често усещат нервност и дискомфорт в присъствие на хората на числото 9.

#цветове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници