Ваня Григорова гласува за "свободен и демократичен град"

Ваня Григорова гласува за "свободен и демократичен град"

Стоп кадър/бТВ

A A+ A++ A

Кандидатът за кмет на БСП за София Ваня Григорова упражни правото си на глас.

Точно в 7 сутринта започва изборният ден. Краят му е в 20 часа, но времето може да бъде удължено с един час - само ако пред секцията има опашка от желаещи, които не са успели да упражнят правото си да гласуват преди крайния срок.

„Днес гласувах за град - свободен и демократичен, за град, свободен от корпоративни зависимости, за град, в който всеки има свободата да бъде такъв какъвто е и да не се притеснява от това”. Това заяви кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която гласува в 94-то СУ „Димитър Страшимиров”.

„Гласувах за град без омраза, в който не сме загубили човешкия си облик, в който можем да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми кампания. А сега смятам, че е време кандидатите да млъкнат, за да могат да говорят избирателите. Ние имахме възможност да даваме интервюта, ние имахме възможност да дебатираме, когато искаме и когато не ни е страх от опонента”, заяви още Григорова.

„Силно се надявам днес хората да намерят мотив, да отидат до урните. Надявам се да са разбрали, че от тях зависи управлението през следващите 4 години. Един мандат не е малко. В този смисъл смятам, че сега е времето да поемем нещата в свои ръце и да разберем какво наистина е демокрация”, каза Григорова.


#Ваня Григорова #гласува #местни избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници