Тризначката Надежда изплака от Лондон: Спя на улицата, наркомани ме обладават, малтретирана съм!

Тризначката Надежда изплака от Лондон: Спя на улицата, наркомани ме обладават, малтретирана съм!

Инстаграм

A A+ A++ A

Прося, за да оцелявам! Тормозена и малтретирана съм! Семейството ми прави черни магии!

"Педе*астко-педофилският цирк в Англия е минал всички нива на агресията. Защото не сме мюсюлмани, биваме малтретирани и тормозени. Tрябва да спим по улиците, да идват всякакви психически болни и наркомани да ни обладават и по цял ден да сме в тяхната кожа, за да ни контролират. SOS! Ще изгниете в адa."

Така позабравената тризначка Надежда хвърли в смут малкото останали свои близки в България. Преди повече от 6 години трите сестри - Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха, след като спечелиха "Биг Брадър", емигрираха в Лондон. Докато Любов успя да се омъжи и роди момиченце - Виктория, двете й сестри останаха на улицата.

"Прося, за да оцелявам, иначе нямам право да работя легално. Кеш не повече от 50 паунда на ден. Сега минавам през съд, за да докажа, че съм здравомислещ човек. От 6 години се опитваме да стоим далеч от наркотици, цигари, алкохол и проституция в Англия", реди още Надежда.

Тя хвърля и друга бомба - че семейството й прави черни магии, от които се умира, и затова живее на улицата, "за да може другата сестра да живее този живот".

На няколко пъти вече Надежда пуска апел за помощ в социалните мрежи. Тя дори публикува снимка, от която става ясно, че живее в кашон, увита в одеяло, а целият й багаж е събран в торба, която й служи за възглавница. Надежда проси основно около главната театрална и развлекателна зона на Лондон, известна като "Ковънт Гардън".



#Надежда #тризначките

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници