Мария Петрова–Минчева се закле като депутат от ГЕРБ

Мария Петрова–Минчева се закле като депутат от ГЕРБ
Мария Петрова–Минчева от листата на управляващата партия в Ямбол се закле пред народното събрание като депутат от парламентарната група на ГЕРБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мария Петрова-Минчева от листата на управляващата партия в Ямбол се закле пред народното събрание като депутат от парламентарната група на ГЕРБ.

Тя влиза на мястото на избрания за конституционен съдия досегашен депутат и заместник-председател на Народното събрание Анастас Анастасов.

Мария Петрова–Минчева стана депутат от 31 многомандатен избирателен район след отказа на областния управител Димитър Иванов и на шефката на ПУДООС Галина Симеонова.

Новата депутатка е завършила гимназия „Св. Климент Охродски“ в град Елхово през 1984 г., а през 1989 г. се е дипломирала в УНСС с магистърска степен по специалността „Счетоводство и контрол“.

В периода от 1990 г. до 1998 г. е работила като счетоводител, а от 1998 г. създава собствена счетоводна къща – „Милтония 66“ ЕООД, която работи в сферата на счетоводните и финансовите консултации и услуги.

Професионалната визитка на новоизбраният депутат от листата на ГЕРБ се допълва и с директорски пост на банка ДЗИ – клон Елхово.

#ДЗИ #УНСС #Елхово #Димитър Иванов #Ямбол #депутат от ГЕРБ #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"