Растяща Луна: Особено опасно е да се лъже в този ден

Растяща Луна: Особено опасно е да се лъже в този ден

pixabay

A A+ A++ A

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната в знак Козирог от 04:56ч до 09:07ч на 22 октомври

Ще вървят добре нещата, които са добре организирани и планирани, спазват се правилата. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Днес емоциите са оставени настрана, на преден план е разумът. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Това време не е добро за различни видове придобивки, в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката. Подходящо за лечение на очите.

Лунен календар: 7 лунен ден от 13:55ч на 20 октомври до 14:49ч на 21 октомври

Денят е доста сложен. Питагорейците в този лунен ден давали обет за мълчание и не произнасяли нито дума през цялото лунно денонощие. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но бъдете предпазливи и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Денят ще бъде успешен за честните, организирани и активни хора. Поети, писатели, журналисти – това е техният ден. Всеки, който работи със словото ще има успех, ще получи вдъхновение. Също така е добър ден за студентите и тези, които преминават изпити.

Силата на думите нараства неимоверно в посочения период и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива и откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Енергията на деня провокира хората да говорят лоши неща. Броят на клюките се увеличава многократно, от което може да има големи последствия. Бъдете внимателни: всичко, което казвате, има вероятност да бъде реализирано.

Особено опасно е да се лъже в този ден. Лъжите и клюките имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се разболеете сериозно или да се изправите пред опасности. В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на някого. Негативният заряд може да се обърне срещу вас и да донесе не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Но в този ден всички добри желания също могат да се сбъднат. Добрите думи, похвалите, комплиментите, думите на благодарност имат много важна роля сега. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се лекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Не бива да правите нищо, което да нарушава целостта на нещата - да чупите мебели, чинии, да разкъсвате книги, да късате цветя, да чупите клони и т.н. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца и продукти, които ги съдържат.

Сексът по възможност трябва да е бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, да включва повече нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е да звучи музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да си говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

#лъжа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници