Медиум: Житните кръгове вещаят Армагедон!

Медиум: Житните кръгове вещаят Армагедон!

Стоп кадър/Портал 12

A A+ A++ A

Посевните рисунки, наричани още пиктограми, са една от големите мистерии на нашето време. Те се появяват от ранна пролет и се запазват чак до октомври - ноември. За да се разгадаят, се правят снимки от хеликоптер. После се създават компютърни модели, с които се търси смисъл в тайнствения език на житните послания. Тъкмо есента обаче е времето, в което годишната реколта започва да се тълкува. Опити за това се правят в няколко центъра за дешифровка в Русия, Италия и САЩ. Там учени, съвместно с медиуми, работят върху разбулването на най-голямата загадка. У нас от години над нея денонощно се труди вече покойната контактьорката и писател архитект Мариана Везнева.

„Много страшни неща успях да дешифрирам в реколтата от пиктограми за 2014 г. Последният житен кръг за сезона например, се появи в Бразилия само преди дни (на 26 октомври). Той директно ни предупреждава за възможен за сблъсък на Земята с астероид“, убедена е арх. Везнева. Тя получава снимки за разчитане, идващи от цял свят. Конкретно октомврийската пиктограма се появила в южен бразилски щат, а библейският Армагедон бил изобразен от две небесни тела с множество орбити около тях. Според трактовката на родната експертка това показвало ясно сблъсъка на планетата ни със скала, идваща от Космоса. „Кога точно ще стане, не мога да кажа – в рисунката не се споменава. Но таква опасност съществува“, коментира приживе Мариана Везнева.

Посланията

Дълги години тя изучава посланията, които се рисуват в посевите из цял света. Методът за дешифровка на българката се състои първо от анализ на геометричните форми и символични образи, кодирани в рисунките. На втори план Везнева добива информация и по медиумичен път, благодарение на своите свръхестествени заложби.

Тя разказва, че есента е времето, когато започва да структурира снимките и да ги анализира. Урожаят от житни кръгове за 2014 г. е доста богат. Той показва най-различни послания чрез символи, знаци от космическия език Сенсар. Това бил образен език за приемането на телепатични послания от духовния свят и другите измерения.

Мариана Везнева разкрива, че с негова помощ висшите цивилизации се опитват да контактуват със земляните, да ги напътстват и предупреждават за онова, което предстои в близкото и по-далечно бъдеще.

„Болшинството от пиктограмите за тази година са отговор Свише на колективни въпроси, които всеки си задава покрай бума на наводненията. От онова, което аз разчитам, има доста пиктограми, в които се казва, че ако къщата или домът ви е наводнен, по-добре би било да го напуснете! „Не губете време да да го ремонтирате или строите отново. Направо сменете мястото, защото ще се повтори, че и потрети“-това ни се съобщава“, тълкува смисъла на житните кръгове архитектката. Разкрива още, че през последните години се спускат в посевите доста подобни предупреждения. Едни от тях буквално гласели, че човекът трябва да се изнесе на по-високи места, по-далече от корита на реки и водоеми.

„В житното писмо човекът се изобразява символно с петолъчката, която отразява петте стихии. За съжаление тази годни ни се показа, че от нея ще остане само една малка част, която ще трябва да се скрие в планините, представени със знака на иглолистното дърво“, развива своята теория писателката.

Апокалипсис в посевите

Други рисунки, спуснати предходните 2-3 години, също вещаели глобални промени, които вече се наблюдават повсеместно. По думите на архитектката много от житните кръгове, както у нас наричаме посевните изображения, съдържат откровено апокалиптична информация. Тя касае предстоящи бедствия като урагани и магнитни бурии, които и в момента се случват на планетата ни. Те обаче ще бъдат съпътствани с промяна на оста на земята, наводнения и войни сред хората.

„Постепенно екваториалният пояс ще изчезне и няма да го има като климатична област. Този процес трябва да се следи от учените, защото Отгоре предупреждават, че непосредствено след това ще настъпи миниледников период“, напомни специалистката. Последното подобно предсказание дошло преди известно време в полята под формата на шестоъгълници, което според нея на символния език означавали думата „лед“. "По този начин ни казват, че в близкото бъдеще застудяването ще започне от едно място т.е. ще е локално. После ще се разпростре на по-големи площи. Ала животът няма да изчезне. Винаги ще го има. Правя този извод, защото в някои рисунки от този цикъл Те оставят по една звезда, с което ни успокояват, че ще направят нещо човечеството да бъде съхранено, доколкото е възможно", описва страшни неща тълкувателката на житните рисунки.

А на въпрос, кои са Те, отговаря, че това са същества, които стоят много високо в развитието си. Те били призвани да пазят живота в това кътче на Вселената, наречено Земя. „За мене авторите на пиктограмите са извисени учители, познати в езотеричната литература под името Махатми. Кой и какво стои зад това име с вас само можем да гадаем. Понякога аз влизам в телепатичен контакт с тях. Дават ми подсказки как да тълкувам откровенията им. Казвали са ми, че живеят в мистичния град в Небесата, наречен Шамбала“, разказва изумителни неща арх. Мариана Везнева.

На 1 август 2013 г. т. нар.извънземни ни предупредили чрез житен кръг в района на митичния Стоунхендж. Той гласял, че реколтата в световен план ще става все по-малко заради климатичните промени. По схематичните анализи на Везнева екологичната опасност е предадена чрез квадрата, който символизира земята. Снимките от хеликоптер показват, че 5 такива геометрични фигуи са вписани една в друга, като всяка следваща става все по-малка и по-малка. Чрез друга пиктограма невидимите същества говорят и за намаляване на световните запаси от питейна вода. Тя пък е представена от два триъгълника, в центъра, на които стои окото на Бога. „Над тях е поставен човек с корона на главата. Това означава, че от нас зависи в известна степен. Т.е. те ще ни дадат енергия да решим проблема чрез интелект и разумни действия", тълкува житния кръг даровитата жена.

Светещи кълба в полята

Все още обаче се спори, доколко кръговете са автентични и неръкотворни. Експерти казват, че подобни композиции не могат бъдат дело на човешка ръка. Направата им би изисквала огромен ресурс, както човешки така и технически. А обикновено свръхсложните пиктограми се появяват в рамките на минути. Очевидците разказват, че в полята се появяват светещи кълба, мяркат се силуети на ниски зелени хуманоиди със изцъклени погледи. Тези реални истории бяха пресъздадени през 2002 г. в холивудската лента с Мел Гибсън „Следите“. Според свидетели светлините летят и повалят класовете на пръв поглед хаотично, но след като всичко свърши се получават невероятни шедьоври. Този феномен се проявява по целия свят и е известен под много названия - житен кръг, пиктограма, агроглиф. Доста изследователи изказват мнение, че това е феномен, който всъщност съпътства човечеството от неговото сътворение. Появата на сложни геометрични и символични фигури се набюдава във Великобритания, Австралия, Южна Америка. В България се появяват кръгове, но по-рядко и с доста по-ниска степен на сложност предимно в Добруджа.

Интересното е, че учените установяват наличие на радиация. Класовете на посевите са като изпечени, но продължават да растят, защото стъблата им не са прекършени. Все пак не липсват и кръгове-менте, но те си личат по несъвършените линии, както и въжетата и стъпките на хора, които на заранта се виждат, пише "Ретро".

„Има обаче и други случаи, в които напълно автентични послания Свише се обявяват за фалшиви“, изтъква Мариана Везнева..

Радиацията

Тълкувателката на кръговете дава пример с Калифорния. Там преди време покрай аварията в АЕЦ-Фукушима небесните учители спуснали специфична житна рисунка. Една седмица по-късно обаче секретните служби принудили фермера да каже, че той я бил поръчал, за да си рекламира продукцията. Българската контактьорка твърди, че житния кръг е повече от автентичен. Тя го поставя редом до други послания от същата група, които малко по-рано предупредили, че радиацията след аварията в атомната централа ще се разпростре и в двете полукълба на планетата.

„В средата на пиктограмата имаше написано нещо чрез брайловото писмо, използвано от слепите хора. Според мен ни се каза, че радиацията ще увреди зрението. Самите американци разчетоха, че чрез писмото за слепи е изписано числото „196“, което се оказа точно номерът на спешния център в Япония за радиация. В крайна сметка се опитаха да потулят всичко“, разкрива Везнева. По думите й на планетата има сили, които не желаят човекът да се пробуди и да задълбава по определени въпроси. „Ето и сега ни предупреждават да се изместваме на по високи, места, за да се минимизират жертвите от климатичните аномалии, но кой да чуе“, ядосва се писателката.

Слънцето

По думите й друга опасност за човечеството идвала от Слънцето. В една житна композиция Везнева различила телекомуникационните спътници с "увиснали антени", попарени от нашата звезда, бълваща огън и жупел. За щастие подобно изригване все още не е настъпило. "Установила съм, че Слънцето в житната азбука се изобразява с 12 лъчи. В пиктограма още от 2008 г. между него и Земята духовните учители бяха поставили 13 кръга, което ще рече фаталност. Редовно чуваме и по новините, че учените очакват сериозни изригвания. Но дори да са по-слаби тези процеси неминуемо оказват невидимо влияние върху живота ни“, разяснява експертката. Други пиктограми, пък говорели, че в бъдеще за да оцеляваме, ще се наложи за известен период да слезем в подземни градове, тъй като на повърхността - дали заради радиация или студ, ще бъде невъзможен животът. Но кога ще настъпи този период, архитектката не се нае да прогнозира.

Последните времена

За по-голяма прегледност най-тревожните посевни послания арх. Везнева е наредила върху едно табло, носещо заглавието "Последните времена". На него може да се видят стилизирана многоетажна сграда, залята с вода, както и оста на земята. Тази информация тя екстрахирала от рисунка, спусната в нивите на британското графство Уилтшир на 07.07.2013 г. Там месец по-рано бил изгравиран и пясъчен часовник, който показвал, че по-голямата част от времето ни е изтекло.

По повод астероида, който лети към земята и все още не е засечен от астрономите, арх. Везнева казва, че всъщност небесните учители са защитили планетата ни с невидим щит, който засега ни спасява от унищожителната за биологичния живот слънчева радиация. Но за да се предпазим от Армагедон човечеството трябва и само да си помогне като се научи как да използва своята ментална енергия. Като я обединим и насочим тя ще ни спаси от астероидната атака, вярва контактьорката. „През последната година забелязах, че символът на живота вече не го представят с шестолистното цвете, а със змията (мисълта). Трябва да знаем, че сме доста по-силни, отколкото си мислим. Така, когато искаме нещо да стане , трябва да си го представяме, че е станало и то наистина ще се случи. Всъщност точно тази способност ще бъде решаваща за оцеляването на човечеството в бъдещето“, разкрива писателката, която смело тълкува житните кръгове.


#житни кръгове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай